Sunday, November 8, 2009

Review sket Cuci the Musical~

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Baru jer balik menonton teater Cuci the Musical~ one word to describe it~ SUPERB! Good job guys~ hihi..Start agak lambat kol 9pm camtuh, abes dalam kol 1230am. Sebab ade rest 20minit, sempat gak dijemput gi bilik VIP untuk makan n mnum2..hihi.. Actually, tak leh amik gambol and even maen sms dalam Istana Budaya, nnti kene shoot ngn laser pointer~ hihi.. Gambar2 kat bawah aku amik before and after dah abes~ dibenarkan lah kot~ ?? (sebab ramai je amik)

Wallapaper~

Aku & .., Micha, Najib, Muaz, Atiqah and her BF, Kak Linda & husband jer join malam tadi. Yang laen2 ada urusan. Sangat happening dan meriah jalan citer die. Watak2 yang dibawak oleh Awie, Aflin, Hans and A.C memang besh. Diceriakan lagi dengan kehadiran Vanida & Adibah Nor~

cuci cuci cuci

Hans, Aflin, A.C n Awie dan jugak Adibah

Muaz, Micha, aku n Najib

So, kepada sesiapa yang belom tengok, sile pegi tengok. Hans cakap tadi ade lagik tiket~ Best giler lah.. even aku tak tengok movie Cuci nih pon terhibur~ Sok plak, bley tengok wayang kot..hihi..

Apa2 pon, tahniah Negori 9 menang 3-1 lawan Kelate~ Kenapa & mengapa kalah/menang, sila buat post-mortem yer~

15 comments:

  1. yeke best?
    tak reti la nak g tgk teater2 ni..

    tp teringin jugak...

    ReplyDelete
  2. OMG! cm best sgt je...
    jeles...jeles...jeles...

    krenye berbaloi-baloi la tgk ni...
    bgus...bgus...

    p/s: pasal bola plak...n9 bnyak menyerang drpd klate...tu yg kena 3 bijik tu...last2 dh nk hbis masa, bru klate masukkn gol...lmbt sgt la panas enjin...hehehe... =p

    LiLy

    ReplyDelete
  3. amboi lajunye ltk review..mmg bes ke? xpenah lagi tgk live teater ni

    ReplyDelete
  4. Intan Izani:

    ok gak..sebab tengok artis tuh live..yang bezanyer, dlu2 tgk kt UTP student yg blakon...nih artis2 popular..haha

    pastu, lawak2 yang simple tapi bley buat orng ketawa...

    hans issac plak smpi tak terkawal ketawa, smpi merah2 muka, smpi kene tengok belakang...memang derang sendirik tak terkawal..apatah lagik penonton...

    ReplyDelete
  5. Lily:

    OMG! haha..salah satu term yng slalu diguna dalam teater...aah..berbaloi-baloi...hihi

    sempat tengok bola ke smlm?? mse teater si adibah noor menyelit2 update pasal gol latest dengan cara dia..haha..sgt informative~

    ReplyDelete
  6. Sukimina:

    hehe..teater Miaw miaw Sang Arnab oleh Doc. Shark penah la tengok..tp tuh student n lecturer yang belakon...

    nh beza sket sebab artis2 popular yg belakon~ hihuuuu

    ReplyDelete
  7. best nya dpt pi tgk.. ak x tau sempat ke x nak g tgk.. huhu

    ReplyDelete
  8. x ajak org pun....huhuhu...:P (azlindamohamed)

    ReplyDelete
  9. fuh...
    rajin gak p tgk mende2 ni ekh

    ReplyDelete
  10. ::: salam hafizd pekabar? [huhu] yep mmg lama
    ::: tak update tup tup bro dah sampai istana
    ::: budaya tengok teater cuci.. mesti best..
    ::: kalo citer tak best pon bila tgk kat tempat
    ::: hebat spt istana budaya ni, terus jadi best!
    ::: byk kali gak zaman dulu2 saya keje di KL
    ::: selalu pi istana budaya & matic tgk teater..
    ::: 1st teater yg dibuat di sana, saya tgk..
    ::: kalo tak silap, ghazal utk rabiah lakonan
    ::: fauziah latiff.. best betul [huhu].. yg lain
    ::: mcm bukit kepong [fantastic effect] & yg
    ::: menarik & colourful ialah siti di alam
    ::: fantasi lakonan amy mastura.. etc ect..
    ::: dulu2 byk gak kesilapan, masa diorg gerakkan
    ::: set pentas tuh, bunyi bising mcm dlm space
    ::: ship je [hehe] skrg dah bertambah ok..

    ::: [re]: main lompat2 tuh saya & adik saya yg
    ::: ambik, lelain mcm slow shutter bagi light
    ::: trail waktu mlm tuh pakai auto, letak atas
    ::: bahu jalan & pagar rumah.. best tuh bila ada
    ::: geng sekepala ada kamera gak.. boleh ler
    ::: layan hunting ambik gambar [huhu]..

    ~ salam hujung minggu jugak utk bro.. thanx! :)

    ReplyDelete
  11. msti best sgt ni...
    jeles...jeles...
    berbaloi-baloi la katakn...

    dpt tgk bola jap je...mase last2...
    sbb smlm pulun study kn...tak der la nk tgk dr awal...huhuhu....

    FIY...finally, adik dh hbis exam...
    yeeehhaaa....rase free la skit...hohoho...

    LiLy

    ReplyDelete
  12. hmm.. rasa mcm rugi plak tolak tiket free. tp lagi rasa x berbaloi dr kedah nk ke kl semata2 nk tgk teater.

    makcik saya pon ckp best. waaa.. nyesal pulak tolak tiket tu.

    ReplyDelete
  13. mesti best kan? sempat tengok wayang hari tu..memang kelakar giler..

    bilalah aku dpt gi tengok teater kat Istana Budaya ni...huhuhu...

    ReplyDelete
  14. masa tgok filem cuci kt the mines tu tak de la best sgt, sbb tu tak teruja pun nk tgok the movie ni..

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)