Sunday, July 25, 2010

Online dari Labuan~

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Sampai bertemu lagik kita semua, sesungguhnya saya sangat2 nak hupdate blog nih untuk make sure my history and life experience was carved in this blog. Buat apa di Labuan? yerpp..seperti biasa, keje lah. Keje lah yang bawak aku travel merata-rata.

Cokelat Labuan? Sapa nak? Urghh..muak~ haha.. Dulu dah duk sini almost 5 bulan~

Btw, sapa tengok citer Glee? Theme song macam bagus.. Best sangat kah?

Away day di PD~

Wednesday, July 14, 2010

Lagu Best!

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Last week pegi melawat umah kazen kat Kajang, pastuh wife die pasang lagu arab nih.. Tahu lar baru kahwin sebab lagu nih ditujukan khas untuk para pengantin baru. Bait bait lirik nih mendoakan pasangan nih diberkati Allah swt.

Terngiang-ngiang gak lar lagu nih dalam kepala aku smpi sekarang. Pastuh, terus buat entry blog. So, kepada kawan2 yang baru berkahwin tuh, lagu nih untuk anda!

Friday, July 9, 2010

Berhabuk, bersarang lelabah!

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Wah, tersangatlah lama nak hupdate blog lately nih. Bukan tak mo hupdate, tapi tak sempat. Just berFB jer ler..tapi FB tak best sebab tak de categories nk di click untuk kenang kisah2 lama yang berlalu dalam hidup nih. Betol tak?

Semalam otw ke JB, my mom called and congratulate me. Why? Sebab hari nih merupakan hari Bro Posment tak jumpa rumah aku nak anto Offer Letter keje..So, terpaksalah aku pegi mencari Brother tuh untuk amik offer letter. Btw, aku start keje 1st August 2008.. lambat lagik

D80-HOME_MAY2 015

Kalo nk hupdate apa yang dah berlaku sepanjang 2 bulan lepas, mau penat jari jemari nak menaip nih.. Nnti la hupdate yer! Thanks to those yang rajin singgah kat blog nih walaupon takdak hupdate.. Tqvm!

Selamat hari jumaat~

P/s: Ada theme baru tuhhh..hihi