Friday, November 6, 2009

CUCI the Musical~

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Agak lama menyepi dari dunia blog setelah 2 hari tak hapdet.hihi. Sok aku ade date ngn kengkawan tengok movie teater Cuci the Musical~ Masa dan tarikh seperti tertera kat tiket di bawah~ hihuuu. Hopefully, sumer pelakon2 tuh ade ler.. Awie, Aflin, Adibah, Hans etc

Yang paling penting, ianyer haruslah BEST seperti yang diganyang oleh mereka2 itu..For previous entry, terima kasih kepada semua yang menyumbang idea/isi. InsyaAllah, nnti kami buat entry beserta jawapan kepada soklan yang listed kat situ yer.

Tiket yang kene CUCI 

Lately nih banyak plak movie2 baru kuar kat wayang. 2 hari lepas aku ngn opismate layan Jennifer Body kat KLCC. Not bad~!! hihi..citer ala-ala hantu gak..eh, memang hantu pon..Pastu Pisau Cukur plak dah kuar semala. For sure ramai akan tengok si Fazura, Aaron Aziz, Maya Karin etc yang gedix2 tuh kan.. bile nk tengok nih..

Mari kita taruk ayat seperti dibawah dalam enty nih:

Download Cuci the Musical.avi | Download 2012.avi | Download Pisau Cukur.avi

Mesti ramai akan sampai kat sni~ haha..just kidding~!! jejom tngk kt WAYANG ramai2, lagi enjoy!

P/s: Teman tengok wayang balik kampung~so sepi lah =(

8 comments:

  1. mesti best kan cuci.. realy enjoy PAPADOM.. afdlin memng director n actor yg superb la..!

    ceh xyah tipu ltak donlod link camtu.. nyusahkan org..! idea yg mcm ni yg buatkan smua org susah nk dpt info yg btul slpas diorng search!
    padammm...

    ReplyDelete
  2. tak pernah tgk teater lagi
    masa kat matrik adelah teater org ukm
    tu pun ngantuk
    tapi cuci the musical ni
    takde attraction supaya tgk
    err...
    muvie nya pun tak tgk~

    ReplyDelete
  3. Boo-lah: plan memang nk marathon Papadom, tp tnggu ade geng lah...aku nk tgk 2012, pisau cukur, kacang parpu, kacang dal, pondorum etc..

    itu la simboliknyer..aku nk ajak tgk wyg rmai2..tak yah dload~ sure tak dpat punya..kalo search gak...weng! hihi..1 mesia~

    ReplyDelete
  4. Intan Izani:

    kat UTP dolu ade gak tengok skali dua citer teater nh..die best bler sound effect n pembawakan watak oleh pelakon tuh kene~ hihi

    cuci pon tak tgk gak..harap2 senang paham..sebab hans mention tak sama mcm movie~

    ReplyDelete
  5. abang hafizd...

    bestnyee gi tgk teater...nnt story ek...

    tp citer PAPADOM, mmg superb...sgt3 puas hati la...adlin mmg best! adik ni pn kaki movie gak...hehehehe...

    LiLy

    ReplyDelete
  6. best ke cter nih???
    aku tak smpt lgsung nk mlayan wayang...

    hauhauahuahua

    ReplyDelete
  7. movie cuci x tgk, tp rasa mcm x best lgsg.
    cuci the musical best ke?

    igt 1st time smpi IB n 1st time tgk teater, cita Mahsuri.

    jom p lyn pisau cukur plak ri ni :)

    ReplyDelete
  8. Lily:

    okeh..nnti akan direview kat blog yer usai nonton teater tuh~

    papadom mebe next week kot tgk kt klcc ka~

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)