Saturday, November 28, 2009

Cinta Terakhir

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Tadik malam sempat tengok Nur Kasih kat Cerekarama TV3. Watak TZ tuh sangat typical. Yer lah, jadi gadis baek budi, lemah lembut dan tak melawan.. hehe..Cuba dia yang ganti watak Umi Aida tuh, mesti lagik grand kan?? Pastu, nama husband pon Adam gak. Haih..Fonomena betol kann.. Apa2 pon, lagu yang Aiman nyanyi untuk OST cerekarama tuh memang layan.

Cinta Terakhir


Kau Cinta pertamaku
Engkau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa menafikan kasih kita…


Kau ayu dimataku
Satu antara seribu
Tiada tara didunia…


Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir…


Mungkin kitakan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ditentukan Tuhan….


Lagu/lirik: Hafiz Hamidun

P/s: Ada banyak entry nak dipost, tapi masih dalam draft lagik..mostly pasal Majlis Korban~ Wait n see~

6 comments:

  1. cintaku belum berakhir..
    cintaku baru bermula.. haahaaa...

    ReplyDelete
  2. alamak tak tengok lak cerekarama tu, so takleh nak komen lah :)

    ReplyDelete
  3. cite tu, watak TZ sgt tak menonjol...
    sedey je die kn...huhuhu...

    LiLy

    ReplyDelete
  4. Boolah:

    kim salam sama gadis2 itu~ take note on 'gadis2'~ hehe

    ReplyDelete
  5. Kak Iza:

    hehe..takpe...bley streaming lagu nih kt youtube~

    ReplyDelete
  6. Lily:

    yerp..typical sgt watak tuh..

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)