Tuesday, October 6, 2009

Lawa tak?

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Kawan-kawan, lawa tak? hehe.. This is one of my wish list tuh~ Bukan tak sayang sama Baby D80, tapi ini untuk work purposes~ hehe..Yang nih nak kasi nama apa pon tak sure lagik.. =)

Malam nih macam last nite jer kat Concorde Hotel, sok mebe couse dah abes after lunch. So, bley la balik opis kat KLCC yang keje bertimbun-timbun. Tadi berjalan-jalan ngn si Sayuthy ke Times Square, tapi sekerat jalan jah sebab penat. So singgah ler kt Low Yatt plaza n jalan2 area Bintang Walk.

Rasa macam dok kat oversea jah sebab ramai giler foreigner. Pastu, kat kaki lima Bintang Walk, tak putus2 amoi2 tuh dok suggest tukang urut~ hoho..Lepas jalan2 kol10 baru smpi hotel, kenyang makan Tom Nyum Secret Recipe~ =P

Canon IXUSCanon

Orange kaler nyer~

Canon IXUS 95IS

10 comments:

  1. lawa,cantik,

    tp saya ttp teringatkan cybershot skinny yg kene curi itu.

    ReplyDelete
  2. my bro pakai kamera ni..
    anyway,
    nasub baik tak tersangkut ngan tukang urut tu
    naya....

    ReplyDelete
  3. my bro pakai kamera ni..
    anyway,
    nasub baik tak tersangkut ngan tukang urut tu
    naya....

    ReplyDelete
  4. wuhuu... bila nak buat show pasal aksesori2 baru baby d80 tuh..! ko ado?

    ReplyDelete
  5. Nisa:

    hehe..tengs~ semoga dpt balik kamera tuh nnti..

    ReplyDelete
  6. Intan :

    yer ker..kim salam kt dia..hehe
    tuh la pasal...siap ada pakcik tua dok bisik2 suh amik amoi yg bley pilih dr macam2 bangsa..hoho..

    kala tak, naya kannn

    ReplyDelete
  7. Mrs Li - Faeeza Yusoff:

    ado kot~ hihi

    ReplyDelete
  8. Boo-lah:

    kecik jer..hihi..tak per..nnti2 ler..lense2..

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)