Sunday, October 11, 2009

Jalan-jalan KL~

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Backdated entry lagi sebab sumer gambar2 baru ditransfer dari kamera. hihi..Last week kan ade training kat Hotel Concorde. Si Sayuthy pon training kat situ, so dapat la menginap semalam dua kat hotel tuh..Kelas kol830am, kol 815 baru siap2 nk g kelas..haha

So, dah dok area2 Concorde tuh, merasalah berjalan-jalan area KLCC tuh. Jalan kaki ok~! tapi sekerat jer sebab Timesquare terlalu lah jauh.Singgah kat LowYatt and area2 Bukit Bintang jer..Bintang walk~ Before check-in, sempat kuar makan ngn ilyana dan adik beliau si Qilah..

walk KL Dah dok tegah2 KL, nak makan malam susah sket. Tak seperti kat Wangsamaju..hihi..So, makan makan segera seperti Secreto Recipe and MCD jah..Pastu, time break n lunch mase training, memang belasah habes-habes..makanan kt Hotel Concorde sedap~!! hihi..Cuma facilities jer tak best..

Hard Rock tuh sebelah Concorde jer..Tersangat la ramainamapus orang..Just tengok jer lah~ hihi

6 comments:

  1. NiSa:

    hehe..ntah..mlas kot~ hihi..bukan budaya kita~ =)

    ReplyDelete
  2. ade apelah sgt dgn hard rock tu ye??

    ReplyDelete
  3. Intan:

    ntah..ade apa eh dgn hard rock..orng g cari bju nk t-shirt jer~ hihi =)

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)