Tuesday, October 20, 2009

Aku suka kamooo!

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Hari tuh kan, time cuti raya puasa kat kampung, on the last2 day before balik, kawe ade gi photoshot kat tepi sawah padi. Abah aku suh gi amik gambo..Wah2..abah aku macam tahu2 jer scene tengah baek mase tuh..petang2 tambah plak langit membiru.Thanks Abah~

Maka hasilnye adelah seperti dibawah lah;

patungkuningg

pattung

Patung Kuning dan Patung Merah~ Punya la susah aku nk amik gambo derang nih. Sampi lebam2 lutut n siku aku sebab merangkak bagaikan askar~ hihi..Memang superb!

10 comments:

  1. lawa laaa yg first tu,sebab angle cantik, clear hehe.Ingatkan tengah suka kat awaks mana, kot2 ler nak buat penggumuman penggumuman :p

    ReplyDelete
  2. Kak Iza:

    thanks...hehe..double meaning gak tuh..pengumuman pengumuman~lagu waliband =)

    ReplyDelete
  3. cantiknye gambo.. cuma gelap sikit.. main la dgn curve.. kasi lebih umph gitu!

    ReplyDelete
  4. konfem dabel meaning nye. mesti certain org tu je phm kannnn :P tapelah pitya. nk buat ns minyak sound ak awal2 ye. nk cari tiket flite lg bkn sng. hihihi

    ReplyDelete
  5. Nico:

    haha...tuh la psal kan..double meaning kannnn.. insyaAllah, aku sound awal2...heheh

    ReplyDelete
  6. haha...

    aku mmg tak ragu2 lagi..
    ko mmg power klu pgg kamera..

    nice shot~

    ReplyDelete
  7. Messyremo:

    hihi..saya budak baru belajar~ thanks

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Cantik gambar. Saya pun berminat jugak dgn photography, cuma x pakai DSLR je. Selalunya amik gambar banyak2 klu time jalan2, pakai je ape yg ade - compact cameras, PDA camera, phone camera, hehe. Belum rezeki lg nak ade DSLR.

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)