Wednesday, September 16, 2009

Mapuh la~

Salam lebaran sumer,

Blog aku weng dah..Tak kuar button komen..Camno nak buek??

Sape2 bley tolong tak?

Hari nih mesti ada yang dah start cuti kan?

Hmm, haih..tak de blog nih pening gak. Ingat nk pindah gi wordpress lah..

Apa2 pon nak wish SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN kepada semua umat Islam yang berpuasa~

Balik kampung berhati-hati!

Repost : Alhamdulillah~ dah ade doh komentor box tuh…heheh..

7 comments:

  1. selamat hari raye
    maaf zahir batin

    ;)

    ReplyDelete
  2. selamat hari rayaer~~

    bile balik kg?

    ReplyDelete
  3. eh,komen yg entri sebelum2 ni dah takde dah ke?
    abes cm tu jer?
    adesss..naya betul~~

    ReplyDelete
  4. messyremo:

    selamat hari raya gak~

    comment2 tuh ade, tapi tak kuar plak kt blog..guono nk buat pon taksure..hahah

    ReplyDelete
  5. eh dah ok kot ni..huhu.. sib baik dapat balik.. pernah gak terpikir nak tukaq umah tapi sayang lah pulak hehe

    ReplyDelete
  6. Kak Iza:

    aah..dah ok..tadi lepas sahur try main2 widget dia..pastu try post entry nih..tup2 ade je..hehe

    tuh la..kene ready mental n physical kalo nk tkar umah nih..nseb bek ade bekup..

    list blog pon tak up to date tuh..ade yg missing lagikk~

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)