Monday, February 2, 2009

Stranded at Miri


Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Salam sejahtera. Aku demam hari nih. Turun je dari kapal semalam trus demam. Agak lama gak den tak demam. Very uncomfortable! Dah ler naek kapal bergoyang2. Mungkin sebab dah tak de goyang2 trus shock.Plus dengan selsema lagik. Haih, tawakkal je lah.

Lagi satu, aku stranded kat Miri neh plak. Flight Miri - Labuan hari ni & esok plak on standby. Nak hapdet blog pon takde mood. Tunggu balik Labuan lah hapdet blog dengan gambo2 kat offshore.hehe. So 4hb baru aku dpt nek flight first trip.

Btw, smlm geng2 inspector bawak aku g makan 'Nasi Lelapan' kat Muara Sungai Miri. Sedap!

6 comments:

  1. hi abang hafiz tewww.. selamat kembali dr offshore gittewww

    ReplyDelete
  2. hafizan citer ko wekkkk byk giler kat offshore. hahaha~ x tau la btol ke tak. :p

    tahniah kerana dah dapat merasa nasi lelapan. aku pon makan hari tu pas korang pg offshore. member bwk oke. aku x tau jalan :)

    ReplyDelete
  3. alalala siannya demam..itu tanda badan nk kena rehat tu..sik kerja jerk...huhuhu xper2 kerja rerajin nnti leh bila turun putrajaya leh blanja akak..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. Naddie Anuar:

    Hehe..bley caya ke? hoho...
    Sedapkan nasik lalapan..aku takde cable nk update gmbo dr hp aku nih..huhu

    Lpas neh bley bwk budak Handal g Lalapan plak~ ekeke

    ReplyDelete
  5. nasik lelapan.. nak lelap rasa aku dengar.. sedap ka?

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)