Monday, March 29, 2010

Dari mata turun ke hati~

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Ibu kuceng & anak-anak die kat umah KL kaler PUTEH, Kucing liar kat kampung aku pon kaler PUTEH, baby Whitty aku pon kaler PUTEH~ In short, I love kaler PUTEH so much!

Photobucket Photobucket

 

Kedua-dua gambar kat atas nih adalah Kucing PUTEH yang sedang di’mengorat’ oleh seekor kuceng jantan hitam keoren-orenan. Musim degawan mengawan sekarang nih. Kira aku kacau daun lah and that’s why ade daun-daun kaler hijau samar-samar tuh~ =)

Kesimpulanya, kaler PUTEH kalo blended ngn kaler HIJAU muda tersangatlah damai~

3 comments:

  1. alaaaa...
    suka tgk kucing tuh!!

    fotogenik!!
    hehe

    ReplyDelete
  2. putihku sudah tiada... aku rindu.. :(

    ReplyDelete
  3. comelnya si comel itu...hafizd bela kucing jugak?

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)