Monday, August 31, 2009

Visitor from Pakistan~

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Wah2.. Peja a.k.a Faizal bukak blog kawe dari Pakistan. He he apa lagik, souvenirs dari Pakistan takdo ke? Barang2 kulit segala.Hihi..Apa2 pon cepat balik sinih deh. Hutang demo ngn saing2 sinih..hihi Selamat Berposa kat sana~ Apa2 roger jer kat opis~

Visitor dari Pakistann

zoom sket~

Ini merupakan last entry untuk bulan nih. Terima kasih kepada new visitors yang datang dari seluruh pelusuk dunia. Hmm, terpikir gak nak jmpa in-person visitor2 nih, expand network katanyer..

Sedikit hupdate tentang weekend yang dilalui semperna Cuti Hari Kemerdekaan ke 52. Aku keja~!! Ahad and Isnin aku kene g opis sebab urgent matter yang nak kene siapkan jugak before Selasa.Alhamdulillah dah siap pon by tengahari tadi. Tinggal nak present je sok pagi.

Lepas opis hour jer aku teringin nak gi tengok wayang. Citer UP. Kartun 3D yang superb & kelakar giler babbbess. Memang bergegar panggung orang gelak. Wajib tengok ya~ Aku tengok kt Mines ngn dak Pejol tadi.

i wish i could travel all over the world 

naik belon jerr

Pastu, dapat invitation gi berbuka umah kazen kat Taman Sri Gombak. Makan sedaap2 macam kenduri plak. Thanks Kak Teh n Abang Man. Nnti bley datang lagik yer~

Ok, selamat berpuasa dan berkerja~!! Kembalikan mood keje anda setelah 3hari offday yer kawan2~

4 comments:

  1. pakistan kau.. aku tarjiskistan..! haha.. ala xjadi lagi nk lepak dgn hang kat bando..

    ReplyDelete
  2. Boo-lah:

    tuh la pasal..cepat dtg sni sblm aku balik kg untuk rayooo~ cuti dah apply~ hehe..nnti jgn lupa beli bunga api..kita shot malam rayoo~

    ReplyDelete
  3. saya wakil korea
    korean-look-alike la katakan
    rajin beno keje time merdeka!!!
    kamsahamnida!!!
    (angguk2 kepala ke bwh)

    ReplyDelete
  4. OoizzioO:

    hoho..onehasayuuurrrkkkk~!!
    nak buek cmno kene datng opis..tp ok gak..busan2 dok umah..gi keje bley berbual2..

    hanguk2 la smpi tertdoo

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)