Monday, July 27, 2009

Ngantuknya

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Penyu- Google image

Terima kasih kepada kawan-kawan yang melawat blog ini yer. Just short update, hari nih sangat lah letih. Lepas abes kelas kat INSTEP tadi, trus gerak ke Kuala Berang. Semalam, lepas check-in kat Felda Residence yang berdiri megah ala-ala Burj of Dubai tuh, aku terus call family angkat kat Kampung Dura. Ayah dah macam tau2 je aku dah berada di bumi Terengganu. hihi

So, tadi discuss la ngn coursemate whether nak pegi or tak. Tup tup, jadi pegi. So lepas je jamak takhir, trus gerak ke Kuala Berang after beli buah tangan kat Mydin KT. Memang berdebar-debar dan tak sangka dapat jumpa derang setelah hampir 3 tahun tak jumpa since 2006. Tapi still keep in touch via phone call. Seyes, memang tak sangka la baby Whitty bley sampi ke sana.Syukur sangat2 dapat jumpa mereka.

Gambo2 ada dalam both camera handphone and baby D80. Going to update later. Huh, nih bukan short hapdet..berjela-jela gak..

Felda Residence KT - google image

Sok masih ada lagi peluang nak g berjalan2 cari makan sambil bergamba ria.hihi. Ok, last nite ber’onair’ from Felda Residence.Sok nak pindah g Primula plak.ngeh ngeh…

8 comments:

  1. eh apasal pindah primula?

    xde bajet dah ke dok burj of dubai tu?hehe:P

    ReplyDelete
  2. messyremo:
    aku mmg suka pindah2 hotel..dah dpt tdo smlm udah ler..lgpon Primula lagi class..hihi

    Felda Residence seswai bwk family..tp katil die queen size jek..hihi

    ReplyDelete
  3. gilak ar...myvi ko dh smp sne..seb baik ko dh service dlu...kalo b4 service 1k tu, sure mmg prob ar

    ReplyDelete
  4. Farid:
    hihi..tuh la..tup2 dapat trening g ganu..ape lagik bwk ler baby Whitty tuh..

    sempat plak g umah family angkat..hang dah tepon derang ke??

    tuh la psal..dah serbis kete ari tuh..hihu

    ReplyDelete
  5. fuh dh smpai tganu.. aku nk pi tganu hjg mggu ni gak..!

    ReplyDelete
  6. syok nya pi jalan2 bawak baby baby no..hehe..
    baby putih baby itam :D
    enjoy journey ya

    ReplyDelete
  7. Boolah:
    hihi..enjoy urself @ ganu

    Kak Iza:
    hehe...aah baby hitam n baby putih..

    cuma baby sawo matang je belom bawak~

    Jazlin:
    hihi..hoho..gambo google jek..thanks

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)