Sunday, July 26, 2009

Keyword|Kata Kunci

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Actually, dah lama tak post pasal topic nih sebab aku rajin gak ushar2 account Nuffnang yang dah hampir mencecah ratusan ribuan ringgit tuh kat bahagian ‘keywords’. Aku tersangat suka lah bila bukak and jumpa macam2 keywords yang drag the user to my blog nih.

Btw, I am going to Terengganu for a week this evening. So, take care of my blog. ekeke.. =)

Let’s just list down the keywords that drag user or blogger to my blog:

  1. mhafizd 
  2. penyanyi nasyid saujana
  3. asam keping
  4. sek men air merah
  5. cinderela
  6. life at offshore
  7. beli perfume
  8. order laptop dell di ipoh
  9. farid utp
  10. mari bertaranum mp3
  11. link:syok.org
  12. petronas induction program for new executive (pipe)
  13. petronas carigali malaysia-panel clinic
  14. inurl:perfume "top commentators"
  15. petronas induction program for executive at permata
  16. order laptop dell di ipoh
  17. mari bertaranum mp3
  18. check in early in permata bangi
  19. family kat hotel imperial miri
  20. sanif maulut
  21. smk air merah blog
  22. miri halliburton siti blog
  23. nazmi pcsb
  24. fotopages olympus fe-360
  25. akkil azhar
  26. location angsi d
  27. lokman pcsb
  28. sembelih ayam gambar
  29. abby

Hehe. Itu je aku dapat korek kt Nuffnang tuh. To be honest, dulu2 aku penah check and keyword yang sampai kt blog aku agak hot. Contohnye seperti ‘Main dengan isteri orang’.Perghh..ini sudah bikin panas..

Keyword #1Keyword #2Keyword #3

 

P/s: Banyak gak suggestion aku dapat from previous entry tips2 nk beli rumah. I’ll look at it more seriously after this. Apa2 pon, thanks ya.

8 comments:

  1. thanks for checking out my blog...:)

    Kak Jie pun lama tak check keywords..selalu tengok pagi-pagi...sebab ada banyak keywords yang kelakar... boleh senyum pagi2...

    cubalah..petua awet mude!

    hv a safe journey.

    ReplyDelete
  2. dem..main ngn isteri org?hahah

    mmg caya la lu bro:P

    ReplyDelete
  3. huhu awat ada yg cari nama Iza tuu huhu.. tapi yg pasti bukan nama kak iza la, takdak kaitan ngan uum tu hehee..

    Btw pernah jugak terserempak keyword orang taip nama penuh kak iza... Lama dia berlegar2 dlm blog tapi dia diam saja. Entah siapa gerangan...entah2 bos tak huhuhu...

    ReplyDelete
  4. Kak Kujie:
    hehe..yer ke? ok..nnti akan sya buat pagi2...awet muda tuh..no problem..i'll put your blog in my list ya..

    messyremo:
    haha..apa yang ko caya...hihi

    wes..bila nk iron baju aku...hoho =P


    Kak Iza:
    tuh la kan..kalo ade orng taip nama penuh yang sampi ke blog kita nih..curios gak nak tahu kan sapa gerangan orng tuh..hihi

    mebe bos akak kot..ada high possibility tuh.haha

    selamat bekeje~ saya ade trening kt ganu seminggu..yeahhh~!!

    ReplyDelete
  5. halooooo... enjoy terengganu!! =)

    ReplyDelete
  6. ada link blog siti halliburton??

    ReplyDelete
  7. It's amazing to pay a visit this web page and reading the views of all mates regarding this post, while I am also keen of getting know-how.
    My site - http://timvim.yzi.me/AntonGabba/info

    ReplyDelete
  8. Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren't loading correctly. I'm not sure
    why but I think its a linking issue. I've tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.
    My site :: sanason.com

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)