Saturday, June 13, 2009

Weekend again?

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

bunga-flip-flop

Weekend datang lagik. So nk wat ape kt kota metropolitan nih? Any suggestion? Hmm, so I am off to PD this morning to spend weekend over there. I am craving for waterfall and snap lots of pictures.

By the way, chumel kan gambo bunga flip-flop kat atas. Credit to Harith. Kembar aku pon ari tuh dok giler menatang alah nih. Sanggup die bangun pagi, reverse keta kuar sket dari parking untuk tengok bunga tu flip-flop. Hoho..Mama aku pon geleng kepala~

So, dikesempatan ini jugak, aku nak wish Happy Father’s day to my lovely Abah. Even tak semua cerita diceritakan kat Abah, tapi Mama mesti dah bagitau. Hehe.. Apa2 pon thanks for everything you did for me and the rest of our family. You are our Hero!

Kepada bloghoppers, grasshopper and bloggers – Selamat Berhujung Minggu~!! Jangan berada di bandar kerana tahap jerebu sangat kritikal~

9 comments:

  1. bunga flip-flop? bunga ting-tong xdak ka?
    haha.. 'jerebu' membuatkan aku mau lari dari kota raya dorjana..

    nak pi 'jelebu' pun.. panaih pulak!

    ReplyDelete
  2. bunga flip flop cam kat atas meja eil kat ofis. :) njoy PD ye! aku dah pegi mase bulan 2 hari tu. ehehe~ ileks giler i loike!!

    p/s: sori ye pasal vessel cleaning tu. ihiks~

    ReplyDelete
  3. chantek n bernyawa ghiteww walopun cumerr bunga plastik kannns.. salamm weekends abang pitya tewww

    ReplyDelete
  4. byk org letak kejadah tu kt kete. nape r.

    ReplyDelete
  5. aku pun dah lama nak flip flop tu, tapi tak beli beli. haha banyak je priority lain. anyways, have a nice weekend!

    ReplyDelete
  6. hihi ak aa..ahsal tgk bunga flip flop tu mcm nk beli tp bila sampai masa xbeli gak..huhu tp rasanya xleh letak dlm keta..mau tercabut ..huhu ganas sungguh yg bawa keta tu kan...

    ReplyDelete
  7. Boolah:

    pi kota kinabaloooo sejuk sket...hoho~!!

    Nadirah:

    best gak ler PD..tp xde air terjun..next week misi aku mencari air terjun lagik la..hehe..

    btw, thanks for vessel cleaning jobcard...

    en_me:

    yups..cantik dipandang..tp harga berbeza2..tak tahu dimana titik quality nye..

    salam jugak buat en_me ittuuuu... ekeke

    ReplyDelete
  8. cumilnya bunga tuh..nanti nak cari satu lah hehehee..letak kat opis, bila pening tengok dia mesti terhibur sikit kan..:)

    ReplyDelete
  9. Azim:
    sebab die best..bergerak2 gune tenaga solar..hihi

    Jazlin:
    sama la kita..tgk macm best..tp bile kt kedai..tgk bnyk2 rambang plak nk bli..

    Kak Suhada:
    isk2...ganaz sungguh orng itu bwk keta..nseb bek bukan pokok idop..hihi

    Kak Iza:
    yups..mesti terhibur kan tengok die dok gerak2...or bli budak botak yang terhangguk2 tuh pun ok.. =P

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)