Thursday, June 25, 2009

Transformer #2

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Memang kagum kan tengok citer Transformer kan? Tapi aku belom tengok yang no. #2 punya sebab belum bekesempatan. Rata-rata mengatakan ‘superb’! hoho… Aku pon memang teringin sangat nak tengok citer nih.Gagaga..

Dah tak dapat tengok, aku just google la gambo2 Transformer #2 nih. Then end up with the pictures below. Bumblebee kuning! Yups! Memang fascinating. Citer nih main ngan CGI yang gempak and nampak logic time transformasi tuh berlaku. Memang best! Even citer Transformer #1 pon aku asyik ulang tengok and replay OST die. Hihi… Sila cepat2 la kuar kt torrent/dvd/cd..hehe

Just wondering, bila lah citer melayu nak sehebat or lagi hebat dari barat...

bumblebeebumblebee 2

7 comments:

  1. awat suka pakai gagaga la ni? ni mesti suka dengaq lagu lady gaga poker face ni.. nononoo..

    ReplyDelete
  2. nak sehebat barat?

    hmm..selagi kita di sogok dengan citer2 PROF razak moheidin...selagi tu la kite di takuk yang same..

    ReplyDelete
  3. huhu mmg best aa tgk movie ni...rasa nk tgk lagik jer..tp akak lebih suka optimus prime..best pahlawan sejati!

    ReplyDelete
  4. aku pon tak sabar nak tgk, tp tiket sold out sudaa. nx weekend la kot :)

    filem kiter akan jd sehebat nie biler ko yg buat! :)

    ReplyDelete
  5. Boolah:
    agak la..suke betol aku ngn minah gaga tuh..hihi

    ReplyDelete
  6. Messyremo:
    hihi..so any action taken?

    ReplyDelete
  7. Kak Su:
    wah2..dah tengok la tuh kan? hehe...sok sy tgk ngn kengkwan kt KLCC..hihi

    Naddie:
    yups..tiket sold out..ade baris depan jer..mau kebas leher tengok..hoho =P

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)