Saturday, April 11, 2009

Breakfast

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

First and foremost, Happy Weekend to everybody~!! hehe. Bestkan kalo dapat bangun lewat dikala weekend pastu dapat breakfast dengn telur separuh masak, susu segar super fresh and not to forget cornflakes yang ditaruk sedikit plain yogurt beserta kismis. Perghh…what a lovely morning kan?

Minggu neh sangat la hectic sepertimana yang telah dijelaskan dalam previous entry. Tak sempat nak reply comments yang diberi. Thanks ya semua yang drop comments. Really appreciate that soo much~!!

Dah petang2 neh sangat la seswai untuk menjamah sedikit kueh mueh seperti pisang goreng panas, cucuk cempedak dan cucur udang kan? Apa-apa pon, selamat berhujung minggu buat semua.

keuh-mueh

Info: Non Destructive Test – MPI, RT, UT and Dye Penetration.

8 comments:

  1. uik...title punya la breakfast..gambar itu kedai minum petang jg diletak..hahaha

    ReplyDelete
  2. ntahnye...apa kessss

    ReplyDelete
  3. aku nye faveret meal is breakfast!

    ReplyDelete
  4. cucur kodok???


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  5. hepi weekend bro hafiz ittewww..

    ReplyDelete
  6. feveret gue - cucur chempedak
    tp cucur jagung pn ske jugakss ;)

    ReplyDelete
  7. Harith:

    hehe..biasa la..takdo keje

    Akim:

    akim af ke nih???

    Nadirah:

    breakfast is a must~!!

    Adry:

    yerp..cucur kodok pisang..sodaapp~

    en_me:

    Happy weekend gak en me ittuw~

    Yon:

    sekrang musim chempedak kot kt labuan neh..gambo diatas amik kt Cendol Pulut



    yon:

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)