Monday, April 13, 2009

Awan Dunia

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Semenjak beli filter Polarizer neh, aku ada satu penyakit baru. Aku sangat geram bila tengok AWAN si dania yang tough dan berketul2 tuh. Tambah pulak bila dapat snap angle baek giler which mean tak nampok kabel2 lektrik yang berselirat kat tepi jalan raya or dahan2 pokok. Memang masyuk abes. Terkesima penuh takjub dengan kejadian Yang Maha Esa.

So, gambar2 awan kat bawah nih aku dah lama simpan lepas di touch-up sket kasi naik kaler gune Photoshop. Most of the cloud taken during lunch time kat Labuan yard and some of it during UUM convocation ceremony last 2 weeks.

Semalam tengok Anugerah Bintang Popular 2008 kat TV3 yang sensasi tuh. Giler la si Nabil tuh, lepas diumumkan pemenang keseluruhan, terus bangun dan peluk si Irma Hasmie pelakon Awan Dania dan merangkap ex-Farid Kamil tuh. Perghh~!! Memang dasat la artis skang nih kan?

bendera

awan3awan2

awan

Info: Erection materials – Stud Bolt, Nuts, Gasket, Valve etc. Materials that will be send to offshore for installation purpose after fabrication complete.

12 comments:

  1. e n c h e k || CAMERA™:

    Tengs...

    ReplyDelete
  2. gambar cun! cuma last pic tu kurang sikit..!

    ReplyDelete
  3. Boo-lah:

    hehe..tq2...gmbar yg last tuh macm kureng sket la..

    ReplyDelete
  4. dia x sengaja la peluk Irma..

    tp damn la Nabil dpt tackle Irma yg cun. lol

    P/S: Lu Pikirlah Sendiri~

    ReplyDelete
  5. silap2 boleh teramik gambar ufo,hehe.

    ReplyDelete
  6. Tajul:

    aaah..betul2 ( gaya upin ipin)

    ReplyDelete
  7. oo..ni awan dania yg aku tgk kat destop hg..berketul-ketul...

    ReplyDelete
  8. waa ni jalan2 asik tgk awan jerlah..baik2 karang tiang kat depan pun nmpk da asik tgk atas jer..

    sib baik nabil terpeluk maunya tercium? xpasal2 pastu..huhuhu

    ReplyDelete
  9. Yut:

    hahaha..di la awan kt changlunnnn nuuu

    Kak Suhada:

    kalo langgar tiang, mau benjol dahi..

    kalo tercium abes daa..trus kawin la malm tuh gak..saksi dah rmai~!

    ReplyDelete
  10. hehe..sama lah kita yer.. suka tengok awan yang comey2 tu. Tapi kak iza tak reti touch up camtu.. hikss...

    ReplyDelete
  11. wah22..same wavelength la kita...

    ala..gune photoshop je sket2..akak bley try..best ooo

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)