Sunday, February 7, 2010

Souvenir from Belgium~

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Sesampai jer kat umah jumaat lepas dari Labuan, naek atas umah tingkat 3, ade sehelai baju kaler merah merun terlipat kemas atas katil ku.. Wah2..souvenir dari Belgium dari rumate~ Thanks dak Farid! hehe..Memang pandai hang pilih kaler & size~ hihi

Nih yang best biler ade housemate/opismate yang ke luar negara..hihi.Thank you very much. Coklat dari Belgium yang dalam peti tuh pon sedapp..tapi cepat giler cair..Apa2 pon aku still jelous 200% hang dapat gi site visit kt oversea!!

Buah tangan~

P/s: Hari nih masak2 bersama Housemate a.k.a Alang n Nana – Ikan Siakap steam! Superbbb!

7 comments:

  1. wah dapat baju oversea laa..
    cokelat tu nak skit leh?

    org bujang memasak.. mesti sedap ni..

    ReplyDelete
  2. waaa
    best ada housemat mcm tuh
    jeless

    ReplyDelete
  3. wah belgium..syok nyaaaa.
    kak iza pun beli tee untuk housemate huhu :)

    ReplyDelete
  4. choc belgium sedap2! haha. Nice shirt too!

    ReplyDelete
  5. nak cokolat jgk, ikan siakap too

    ReplyDelete
  6. abg farid!!! nk souvenir gk dr Belgium...hihkihk... =p

    LiLy

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)