Monday, January 11, 2010

Cucur Cempedak nak?

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Dah masuk minggu kedua tahun 2010 nih. AJL 24 pon dah selamat semalam. Suka betol ngn Opening dia plus iklan2 AJL kat TV3 tuh..Tahniah kepada pemenang2. Sempat tengok opening kat kedai makan pastuh, pegi shopping kt 7E n Watson..pastu lost dah sebab ngntuk~

As usual, tak senang duduk bila tak hapdet blog. Tadi selepas belek2 gambo2 lama dalam simpanan, terjumpa gamba2 kat bawah. Mase nih, mama tengah buat Cucur Cempedak. Tambah2, last weekend tak lekat kat rumah, merayau2 kat Bangi cari rumah + pekena Nasi Beriani yang keabesan gam ngan Harith & Muaz~

cucur-cempedak

Berbalik kepada gambar di atas dan di bawah.. Kalo dapat makan panas-panas time minum petang tersangat lah bagussss…Asia Bagus!! Kena plak ngn Coconut Shake perisa Vanilla versi Klebang~…Perrrgghhhh!

cucur-cempedak2

Apa lagik, mari lah menjamu selera..eh, menjamu mata~ layaaannn..

4 comments:

  1. sedapnye...
    lapar plak...

    amik gambar pakai kamera ape eh?
    cun ar...
    bape mp?

    ReplyDelete
  2. abang.....mak aiihh..seddaapppnnyyeee....
    terliur tgk gmbr tu...mmg dh lama tak mkn cucur cempedak ni...bile ada musim je dpt mkn...mmg sgt3 terliur ni...adeeehhh.... =p

    LiLy

    ReplyDelete
  3. aisemen bro..apsai tak call..tepon ja..dh dkt dh tu..beriani JM kan..area2 situ jgk..

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)