Saturday, May 9, 2009

Selamat Hari Mama

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Selamat Hari Mama~!!Bila difikirkan balik, rasa macam dah dirancang plak percutian aku kali neh. Hehe..memang besemperna Hari Ibu sedunia plak tuh. Terima kasih Ya Allah! Well, just nak amik kesempatan untuk wish

Selamat Hari Ibu kepada semua ibu-ibu diseluruh dunia tak kiralah yang baru menjadi IBU, yang dah sekian lama menjadi IBU dan juga yang bakal menjadi IBU. Engkau kurniakanlah nikmat yang tidak ternilai buat mereka dan jadikan mereka IBU MITHALI dunia dan akhirat. Amin.

Mama Abah, abang sayang Mama Abah so much even bukan hari ibu pon. Terima kasih kerana melahirkan, menjaga, membela dan membesarkan kami adik beradik dengan kasih sayang. Terima Kasih.

6 comments:

Please leave your comment here =)