Sunday, September 19, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010 [part II]

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

This is my family. I love my family so much. From the bottom of my heart, i’d like to wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin to all bloggers in this world. From my family as well, if we did make a mistake or any wrongdoing. On behalf of my family, saya penyimpan mohor besar menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf dunia dan akhirat.

Alhamdulillah, raya 2010 sangat meriah. Yang paling penting dapat pulang beraya di kampung bersama family dan sanak saudara. Ini tahun yang ke 25 saya beraya bersama-sama family terchinta~ Semoga Allah memberkati dan merahmati keluarga Haji Yahaya Bin Tengku Ibrahim. I love my family so much!!!

Soklan paling top dan hot time raya ialah ‘ Bila nak langsung nih??’ Cuma tersenyum simpul dan rapi~ Bagu adik -adik dulu lar kot~ **dush**

Mari ikuti chronology cerita bergambar dibawah;

Keluarga Haji Yahaya

Smile~ terlindung sket kepala yang kat belakang tuh..Tape, raya Haji confirm no mistake~

Hasrul & Syafiq

Si kembar & adik bongsu~

Hasrul, Syafiq,Izzuddin & Hafizd Geng geng Hero.. lagik 3 heroes pi mkan kueh raya~

Salam Duet Raya!~

Ampun maaf dipinta beserta DUET raya~ Raya sakan tahun nih..claim banyak~

Setting up the scene~ Scene yang paling saya suka!!! Mama sangat caring~

Tak dinafikan lately nih sangat jarang update blog. Memang satu kerugian sebab life tracking system saya dah dilakarkan di diari dunia siber nih. InsyaAllah, akan buat tracking balik post2 and entry yang sepatutnye dipublish kat sini.

Sudah kembali ke KL semenjak cuti seminggu lebey di kampung. Kembali ke mood kerja dan akan bercuti lagik tengah bulan October~  Puasa Sunat 6 hari pon belom start lagik. Jom sama-sama puasa sunat~!

6 comments:

  1. aku tak cakap lagi kat ko bro.. selamat hari raya.. =)

    ReplyDelete
  2. slmt hari raye pitya! ehhh, dh xsm muke ngan kembar.hehe.adam pun nak duit raye;p!

    ReplyDelete
  3. Yeah.. semua org back to work.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Salam bro, Salam Eidul Fitr, Maaf Dzoher Batin..

    Jalok ngapuro yo..;p.

    ReplyDelete
  5. hafizd, baru berkesempatan melawat blog awak...seronok tengok gambar raya keluarga awak...
    8 org kesemua adik beradik awak? dan ada sekuntum bunga diantara 7 kumbang2 dan pastinya selalu kena buli kan? kan?.... adik yg kecik tu umur berapa? segak2 semuanya...terutamanya hafizd..hehehehehe...penat dah puji..duit raya mana? hehehehehe..takdelah gurau je...pakai baju melayu tentu nampak segak dari hari biasa2 kan

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)