Tuesday, March 2, 2010

RadiX friEd ChicKen!!!

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Seperti biasa, bila balik kampung activity yang selalu aku buat ialah bawak family jalan-jalan cari makan~ But this time around, special request from my mom to treat my family Radix Fried Chicken at Sungai Petani.

The only one not able to join us is my younger sister. The rest is available including my sweet grandma~

Sedap tak? Hmm, prefer to eat Hot & Spicy sebab rasa rempah dia best. Pedas dan rangup~ compare to KFC, aku agak muak dengan kFc. Radix Fried Chicken nih ayam die pejal sket compare ngn product sedia ada. Pastu, macam tak kenyang-kenyang plak~ haha..

Hmm, next time nak try Radix Pizza plak~ jejoms!

1family ayam~little brothers radix cola segar! mama

ice kelimmm~ nyum nyumm~

8 comments:

  1. bagus jugak eh
    kalau bukak branches merata2
    mesti ramai yg dtg

    ReplyDelete
  2. Baguih sokong produk keluaran org kita..halal...di kluang pun ada..owner dia kwn sepejabat aku..

    ReplyDelete
  3. I'm planning a supper and I want to cook some fried chicken thats real crispy. What is or are some good recipes?

    ReplyDelete
  4. WwAaaahhh nampak macam sedap! betul ke ayam tu sedap? kat mana lagi ada branch dia? Shah Alam ada tak?

    ReplyDelete
  5. pernah dengar radix fried chicken ni, kata org ayam dia lebih sedap dari kfc, tapi rasanya kat PJ belum bukak lagi..terigin gak nak try..

    baguslah hafizd ni, anak yg baik...huhuhu...

    ReplyDelete
  6. waaahh...cm sedap je...

    1st time dngr Radix Fried Chicken...mcm hebat...bgus tu...bile nk blanja?? =p

    LiLy

    ReplyDelete
  7. Radix made a video acting out the passion of the Christ, and he did a well job acting it and I'm looking for the video of it online, anywhere besides the radix website where they sell it. Help?

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)