Sunday, February 28, 2010

Perarakan Maulidul Rasul 2010

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

At last tercapai gak harapan aku nk join perarakan Maulidur Rasul kat kampung terchinta~ hehe.. Yang penting amik gambar-gambar bersama rakan-rakan tuh yang penting. Sungguh la kagum dengan masyarakat kat kampung aku nih. Sangat la berdedikasi tinggi. Aku suka!

Dari pagi lagi dah ready lengkap dengan pakaian baju melayu dan baju kurung kat depan masjid untuk berarak sambil berselawat. Good job orang kampung!!

Mari ikoti rentetan gambar-gambar dibawah sebagai ending untuk entry February 2010. Tahniah untuk semua, semoga amalan kita semua diterima Ilahi dan diberkati Nya. Terima Kasih jugak kepada Pemuda Al-Barakah kerana menganjurkan acara tahunan ini.

dak kecik si Nurin nih pon joinLang Ani, Mama n Long YamTekong si AmieTanpa penat..non stop almost 5KM ++Dah dekat umah aku nihhh127 Sampi kt perkarangan masjid balik...

7 comments:

  1. wow, tringat zaman skola2 dulu. huhu





    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah meriahnya.
    gud job org Kg Msjd TB :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..meramaikan majlis sambil berselawat keatas nabi junjungan nabi muhammad saw...

    teringat zaman sekolah2 dulu berarak dari stadium merdeka ke stadium negara...seronok ...

    ReplyDelete
  4. waahh...bestnye berarak....
    last adik berarak time skola je dulu...dh lama sgt dh tu...pstu dh tak prnah dik...miss it!

    LiLy

    ReplyDelete
  5. waahh...bestnye berarak....
    last adik berarak time skola je dulu...dh lama sgt dh tu...pstu dh tak prnah dik...miss it!

    LiLy

    ReplyDelete
  6. Is the Le Peranakan Hotel at Singapore Family Friendly?Planning a trip with family. Is it OK?

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)