Thursday, December 31, 2009

Penutup entry 2009

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Smile & keep smiling~ 

First of all, I want to convey my special thanks to all bloggers yang sudi menjengah blog nih tanpa henti2 sampi entry ke 192 for this year. Memang banyak cerita merepek compare to good info kat blog nih kan? Tapi itu lah tema blog nih sebenarnyer. Dah nak masuk tahun ke 3 dah usia blog nih. Thanks gak kat silent reader~ Thank you vm!

Kalo diibaratkan manusia, umpama baby kecil, pasti dah bley berlari-lari, petah berkata-kata dan pandai dalam urusan harian~ I wish la kan..

Sepanjang kewujudan blog nih, dah ramai kawan baru aku dapat. Mostly from blogshopping bloghopping lah. Pelbagai jenis blog aku jumpa. Ada yang sedih, lawak, dan berserabut. hehe..Nak buat macamna, tuh la yang mem’variasi’kan dunia blog.

Whatever it is, blog adalah sesuatu yang fun~ Yang paling penting, kita dapat baca balik catitan-catitan kita dan mengembalikan memori indah/sedih saat entry tuh ditulis.

Azam tahun nh tercapai ke tidak? Seperti insan-insan laen, sudah tentunya anda sangat perfect bila tercapai semua azam yang dihajati kan? Agak banyak gadget2/babies yang aku beli this year hasil titik peluh sendirik..Nanti akan aku listkan in next entry all the stuffs.

So, azam tahun nih mostly terbahagi kepada 2 yang actually bermula pada 18hb 12 lepas, not really on 1/1/2010 since kita orang Islam:

  1. Working life|related to work in office and site/yard
    • Extra focus and get ready to absorb more than i can take at this moment.
    • Gi keje awal sebab dah ade LRT 4 gerabak~
  2. Personal life|related to tahap Iman, relationship with family & friends
    • Hopefully tomorrow will be better than today~
    • Takmo clingy dah!!!
    • Locking my heart closely to someone special out there|please pray for me
    • Nak buang sifat bertangguh and terapkan sikap do it on the spot!

Wish List !

  • Wardobe - complete set of everything~!!
  • Oversea visit~
  • Umrah/Haji~
  • Melancong ke pulau-pulau Malaysia
  • PDA HTC
  • Lense Tamron 2.8
  • Double Storey House
  • preparation pre-kawin and kahwin~

Sunset on 31st December 2009| Welcome 2010~

P/s: Apologizing doesn't mean that you're wrong & the other is right..it means that you value the relationship more than your ego~

With that, I am going to seek forgiveness if I’ve done something wrong that hurt your feeling secara sedar atau tak sedar.

Selamat Tahun Baru Hijrah 1431

&

Happy New Year 2010!

Hadiah tahun baru untuk sumua~!

6 comments:

  1. Preparation pre kawin and kawin letak highest priority la bro..hahahahaha..insyaallah..semua sahabat sentiasa mendoakan yang terbaik utk hang..hepi new year bro...

    ReplyDelete
  2. "Apologizing doesn't mean that you're wrong & the other is right..it means that you value the relationship more than your ego~" <--- i like that statement a lot :) minta izin quote ye, hehe.

    All the best for 2010! Hope you'll get evrything on ur wishlist :)

    ReplyDelete
  3. Happy new year...
    memang seronok dapat baca balik apa yang dah kita tulis.. :P

    ReplyDelete
  4. fuh... lom rasa lg 4 gerabak ni
    preparation pre-kawin and kahwin~ ?
    siapakah insan itu~
    nway keep blogging

    ReplyDelete
  5. oit2...mane psp aku...kate nak bagi..haha...

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru, abg hafizd... =)

    smgoa wishlist abg tu trcapai utk tahun baru...amin...

    yg pnting tu pra-kawen & kawen...hikhihkhik...jgn lupe jemput adik...heheheh... =p

    wish u all d best in ur life...

    LiLy

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)