Monday, December 7, 2009

Eh dah abes Raya Haji 2009

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Nih adalah entry malas. Isk2..dah nak abes tahun 2009. huhu..Dah kene wat list macam last year apa yang aku achieve dan yang bakal dibuat before abes tahun nih..

Sekarang nih, aku kat jB, makanyer selalu naek kete dan juga dengar radio FLY FM. Aku memang dah re-addicted balik kt FLY FM nih..aiiyarrkk..lagu2 sumer best dan celoteh2 dJ pon riang ria jer..

Selamat Hari Raya AidilAdha 2009~

Sesudah semayang

P/s: Party in The USA boley??

4 comments:

  1. adeeeh...pendek je entry...dh tak der idea ek..hehehhe...

    abg wt la entry psal azam thun dpan & azam yg dh dicapai @ blum pd thun ni...nk tau gk... =p

    still kt JB ye...hope jelajah spenuhnya...heheheh...

    errkk...party in the USA? mcm lagu Miley Cyrus je...kn? kn? hehehehe... =)

    LiLy

    ReplyDelete
  2. comel je sorg kat tgh2
    hehe
    yg lain dah macam bodyguard

    ReplyDelete
  3. Lily:

    tuh la pasal..ade idea..tp malass nk taip n pilih gmbo...

    ingt nk wat gak list tuh mcm tahun2 lepas...

    hopefully dpt enjoy kt jb even malam2 jer ade mse nk explore..

    yerp..lagu party in usa tuh soodappp~

    ReplyDelete
  4. Intan Izani:

    hehe...yer ke?? tak pakai sampin la plakk...hihi..

    =P

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)