Saturday, November 21, 2009

With baby Shahirah @Pantai Merdeka

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Shahirah

Shore

Tepi pantai~

smile

Semalam 20hb November merupakan birthday maksu yakni ibu kepada si Baby Shahirah nih. Selamat Hari Lahir Maksu! Semoga panjang umor dan murah rezeki.

Gambar2 diatas plak diambil masa aku bercuti kat kampung last week. Sempat bawak Baby Whitty, Baby D80 and Baby Shahirah sekeluarga ke Pantai Merdeka. Frankly speaking, this is my first time I drove my baby Whitty to Pantai Merdeka selepas beberapa kali balik kampung.

Selamat berhujung minggu kepada sumer, selamat bercuti sekolah kepada students2 dan juga Selamat Menjawab exam SPM~

P/s: Baru nak merasa ada housemate, tup2 Sayuthy kene gi attachment kat Melaka plak..

P/s/s: Tadik jumpe pengomen tegar blog - adik Lily kat KLCC..terharu =)

16 comments:

  1. comeynyeee baby syahirah...
    cute sgt3...mmg cute...
    bestnye pntai merdeka tu...rasenye adik tak prnah pegi...hahaha...

    lorr...abg sayuthy kena gi melaka plak? kesian die...tak jd balik kmpung ke?

    to abg hafizd & abg sayuthy...thanx sbb jmpa lunch kt KLCC td...thanx 4 d meal too... =)

    abg hafizd & abg sayuthy mmg best...sempoi & sporting...klakar pn ada gk...heheheh...

    LiLy

    ReplyDelete
  2. alahai comelnye baby

    pandai amik gambar eh
    nice pics~

    ReplyDelete
  3. Lily:

    dah nak jadi lady pon..hihi..bulan 4 tahun depan genap 2 tahun..

    pantai merdeka kat kedah..dah penah smpi kedah ke? yang dalam cinta pantai merdeka xpdc tuh~

    weekend dia mmg balik kampung, ahad mlm flight gi miri..ade meeting..lpas raya baru die gi melaka..

    ouhh..ok..no problem..tp mcm rush sgt ari tuh..

    kami kelakar ke? biasa jer kot~ =P

    ReplyDelete
  4. Intan:

    die putih n chomey~
    amik suka2 jer..kalo jadik..lawa lah..kalo tak..punoh~ haha

    ReplyDelete
  5. Izzi:

    yerp...sngt chomel kannnn~ hihi

    ReplyDelete
  6. Comeyyyyy sangat. Macam nak cubit ja pipi Shahirah ni
    Herm bila nak jumpa ni.. dah banyak kali kita suarakan pasal ni kan, tapi belum menjadi jugak hehe :)

    Rabu balik kampung sampai Isnin :)

    ReplyDelete
  7. Kak Iza:

    hihi...cubit cubit manja takpe...budak2 la katakan..=)

    tuhla ..dah bnyk kali suarakan pasal nih kan..inysaAllah, nntio kita set time...

    nih yg jeles nih..hari isnin baru nk apply cuti..tuh pon lepas discuss ngn bos pasal attachment kt Johor~ huhu

    ReplyDelete
  8. seksi la awek kecik nih, hg ni mementang dia comel.sayang bebenor.hehehe! geram aku tengok dia mcm nak cubittttt je hehehee

    ReplyDelete
  9. Azriey:

    aku sayang sb dari kecik2 lagi aku follow die nih...smpi ler skng...gmbo2 die melambak2 dlm hardisk tak kesah gmbo hp/d80/canon n etc...hihi

    die pon dah kenal aku sb mmg dah jadi routine aku balik kg mesti gi umah dia...hehe..nk tggu anak hang la plak..mesti chomel mcm hang~!! =)

    cubit2 jgn tak cubit...

    ReplyDelete
  10. abg hafizd...asyik anak org je...
    bile nk anak sndiri...hikhihkhik... =p

    LiLy

    ReplyDelete
  11. Lily:

    tuh la pasal...teringin gak~ hihi..masih jauh perjalan nak ditempuh~ =)

    ReplyDelete
  12. baiklah...
    klu dh trasa dh smpi seru...jgn lupe jemput ye...hihkhihkihk... =p

    LiLy

    ReplyDelete
  13. love the 1st pic..
    very nice colour n gud compo..

    but the last pic oversaturated..!
    kepap the gud work bro..!

    ReplyDelete
  14. Lily:

    insyaAllah..sama2 la kita berdoa kepada Ilahi~

    ReplyDelete
  15. Boo-lah:

    hehe...thanks~

    last pix tuh mmg tak jadik...taruk jugak sebab mata dia macam ade celak~ hihi

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)