Thursday, October 1, 2009

Rindu baby~

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Alhamdulillah, aku dapat bertahan dengan tabah homesick. Serius, kalo lagi lama aku bercuti, mau aku amik MC jer. Pegi keje pon aku paksa habis-habisan untuk bekeje.hoho..Tu baru seminggu lebey dok kat kg~ kalo lagi lama..tak tahu lah..

Gamba-gamba baby Shahirah yang dah meningkat remaja..Yang pkai baju merah jambu tuh mse hari raya pertama kat depan rumah den. Sebenarnyer, rambang mata nk post entry gamba2 raya 1430H nih..hihuu

Pastuh, yang ade bunga2 besar kaler ungu tuh den beli untuk beliau. Chumel tak? ala-ala gaun malam. Aku cari ngn Boolah mse kuar shopping raya kt SP Plaza hari tuh.Thanks to everyone yang kasi idea masa den mintak pendapat last time yer.

Senandung si Dayang TV9 dah abes, sekarng citer Orang Bunian plak, layan jer lah.

shahirah

 Gaun malam Shahirah

Jeng jeng jeng~ Comel tak saya? terima kasih Abang Apih~

Taddaaa~

P/s: Sepanjang minggu nih ngn minggu depan, aku ade geng kat umah. Si Sayuthy datang berkampung. Tapi weekend jer dia balik kg~ hoho..Biler lah umah sewa aku nk meriah lagik nih..

P/s: Tsunami melanda lagik, jangan dekati pantai!

11 comments:

  1. ish is comey sungguh Shahirah.. Amboi Hafizd dah pandai beli baju untuk anak2 huhu..Ada ciri papa sejati ni ahahaa..
    Cantik lah gambaQ kat header tu :)

    ReplyDelete
  2. Kak Iza:

    hehe..tu la..tp makin hari makin besaq la plak..bley tak baby nh kekal jer kecik lama2 sket..hoho

    baju tuh pon berkenan jer, trus beli..haha..

    gmbaq tuh amik kt tepi hiway..kt jambatan sg muda tuh sblm hentian sebelah tikam batu~

    ReplyDelete
  3. beb!! i like ur header photo too!!!
    cantek!

    ReplyDelete
  4. Ilyana:

    thanks~ tp mcm besar gabak jer kan..

    ReplyDelete
  5. eh, takde ke komen ku??
    rase macam da komen

    comel sungguh budak itu
    pandai pilih baju
    ;)

    ReplyDelete
  6. Intan:

    mungkin tak tekan submit button kot td..

    hehe..yerp..memang chumel kan~

    hehe..main amik jer lepas belek2 kejup kt kdai tu~

    ReplyDelete
  7. en_me:

    hehe...sapa lg chumel? en_me ke saya??

    ReplyDelete
  8. comel...

    seyes sgt comel..

    snyum dia tuh...hehe

    ReplyDelete
  9. Messyremo:

    hehehe...thanks..nnti aku bgtau kt mak die~

    ReplyDelete
  10. baby yg cute + baju yg comel

    =perfect match

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)