Saturday, October 3, 2009

Perjumpaan Keluarga~

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Masih dalam mode raya nih, hihi..Kan raya sebulan. Invitation open house pon bley dikatakan berderet-deret gak sampi ke Subang nun jauh tuh..

Mari tengok gambo yang tak seberapa cantik  kat bawah nih.. Ramai tak kaum kerabat family sebelah abah aku neh???

 Kaum Kerabat~

Ramai kan? Generasi ke berapa masih tak pasti, tapi yang pastinya reunion kali neh sangat bermakna sebab lebey formal compare to last year. Siap ade registration counter lagi. Well done organizer~! Last year buat Raya ke-2, tahun nih plak Raya ke3..Yang tak bestnyer, photographer yang buat arrangement gambo kat atas nih tak serius lah~ deng! Apa-apa pon, semoga next year jadik lebey teratur dan happening!!

Banner Banner yang terpampang, terkejut den tengok masa memula pasang~ Betol ke nih??

Salasilah keturunan

Discussion on family root~ I wonder how long does it takes to compile everything~

rayapuasa09 (507)

Bersama Pakcik n Makcik

rayapuasa09-(540) Ehem ehem..

Yang last sekalik nih, gambo poyo~ haha..my mom said

Macam pilot yang bawak kapal terbang dah~” hoho

Pilot wannabe

14 comments:

  1. Intan:

    tuh la pasal..hopefully, dpt berkekalan n berjumpa lg dimasa depan..

    ReplyDelete
  2. ehem3
    kerabat diraja ke?
    omg!!!
    sungguh x sgka
    tp kalo stkt muka bro hafidz
    msti kerabat paling jaooooooooooooooooooh (note ooo tuh byk..maksudnyer trsgt jauh)

    ReplyDelete
  3. OoizzioO :

    amboihh..takde la jauh sgt..hehe..coz my late grandfather ade title tengku..tp atas sebab2 tertentu, it's just stop there~ huhu

    from now on, just nk cari balik salasilah tuh supaya generasi yg akan datang tak curse generasi sekarang sebab tak cuba cari~ =)

    ReplyDelete
  4. buat kt mne?

    btw,cantik gmbar header tu..hehe
    comey seh~~

    ReplyDelete
  5. messyremo:

    buat kt kampung masjid, kedah~ hihi..my lovely village...

    thanks...baby tuh pon chomey gak~ =)

    ReplyDelete
  6. memang enhafizd tu kerabatz.. aku yg slalu tgk ni memang prasan ada muka iras2 royal family gitu.. (ke aku yg perasan)..!

    yg lastz but not least tu kerabatz jugak?
    TengkuKorts namanya..
    ke 'tekukur' ?

    ReplyDelete
  7. Boo-lah:

    tengkukortzzz~ hoho..nnti kene tulah baru tau~ apa lagik kord, sila fire si boolah jadi tekukur~

    ReplyDelete
  8. haha... walaupun x tengku.. tetap ensem... hahaha

    ReplyDelete
  9. i wonder mana satu kamu dalam byk2 itu?

    ReplyDelete
  10. waaa ramai gila kaum kerabat. Kak Iza kalau kumpoi2 semua mmg ramai camtu gak lah, tapi dah takdak sapa nak organize..so lawat dari umah ke rumah ja lah huhu.

    ReplyDelete
  11. Nisa:

    saya tgh lari ke belakang crowd mse tuh..pastu ade mamat tuh amik tmpat plak..tak sempat ler nk posing within 10sec tuh..hehe

    ReplyDelete
  12. Kak Iza:

    tuh la psal..ramai kan..tp tak sumer kenal..hoho..nseb baek pak tam n dr. Anas tuh nak organize..so kira ok lah..hehe..

    lawat dari rumah ke rumah pon ada gak..smpai tak ingat la nama2 derang..tok ndak, tok chik, lang teh, mak ngah...hoho

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)