Friday, October 30, 2009

Air Terjun Latak

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Masih terasa lagik kemeriahan berada di Miri last week. I did mentioned about pegi ke waterfall, so nih ade sedikit gambar2 mase kat sana bersama Khalid and his lovely wife. Supposed, aku pegi jalan2 area Miri ngn Nico, tapi dah karok sampi kol3 pagi, memang flat la pagi soknyer~ huhu..

Description ada disebalik gamba, sila roll-over your mouse on the pix to read. Air terjun Latak terletak kat Lambir Hills National Park of Miri, Sarawak~

About 30 minit from Miri town

Jalan masuk utama..kene jalan kaki

Jambatan gantung..nseb baek tak runtuh..hohoI am flying without wing~!

Dah siap mandi~

Bajet cute lah~ hoho..gayisshh

Sempat kasi ikan makan coco crunch~

P/s: Citer Nur Kasih tak best la plak malam nih..so aku layan FarCry the cetak rompak movie~ hihi ..Pahtuh siaran tergendala lagik..mesti ada yang histeria~ hamik~ hoho..nite~

P/s: Selamat berhari minggu sumer~ sekejup jer dah nak hujung tahun kann.. Enjoy your weekend~

6 comments:

  1. i am flying without wing~!
    dh mcm gaya otromen taro =) tiru ek? hehe

    ReplyDelete
  2. Nisa:

    mana tiru..memang original..hoho...lagu tuh memang kene ngn gaya tuh~ hihi

    ReplyDelete
  3. Cantik...

    lama tak p berjalan kat Lata Bkt Hijau kat Kedah...

    ReplyDelete
  4. ░♥si lampu neon♥░ :

    hihi..ahh..agak ler..tp rasenye area2 semenanjung much more better~

    hehe..jejom jelajah malaysia~

    ReplyDelete
  5. aaapit:

    haa..lata hijau tuh slalu dikaitkan dengan kematian masa aku kecik2 dolu..sgt cuakkk dowhhh..

    lata bayu lagi best~!! hihi..

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)