Wednesday, October 28, 2009

Ada apa dengan Miri di malam hari?

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Tuuu dia tajuk entry amat double meaning kan? hehe..So mari kita huraikan satu persatu. Apa itu Miri? copy paste sket dari Wikipedia~

Miri is a city in northern Sarawak, Malaysia, on the island of Borneo. Miri is home to a population of about 300,000 people and is thus the second largest city in Sarawak. It serves as the government administrative centre of Miri District (4,707.1 square kilometers) in Miri Division of Sarawak. Miri was elevated to city status on May 20, 2005 and it is the 9th city in Malaysia and its local authority i.e. Miri City Council is the 10th city council in Malaysia

Dah penat baca? hehe.. okes~ hihuuu.. Selepas balik dari offshore jer, terus lepak kat hotel sebab letih. Pastu, malam tuh, newly married couple ajak g makan Nasik Lalapan kat Muara.On lah~ My treat la sebab tak pegi derang kawin.. Suwweett sangat couple nih. Jeles sungguh~! hihi

001

Nih la gambar mesra di married couple Khalid and Kuin~ Sorang PGB Kuantan, sorang SKO~ Hubungan jarak jaoouhhh oooo~ Semoga berbahagia korang berdua~

Khalid n Kuin

Usai makan malam jer, dapat sms dari Kawi. Next acitivity bersama-sama geng2 SKO (Sarawak Operation). Karok session! hihih..Dah lebey kurang 5 bulan aku tak gi karok. Last time kat Labuan dulu and skang nih kat Miri plak.Kat semenanjung lagi la tak~  Karok

Rupenyer, ramai kawan2 baru aku kenal malam tuh. Karok start at 10pm and smpi kol3am. Tokey kedai tuh dah siap halau lagik…hoho..Jeles betol ngn dak2 region nih..Sangat united la derang.. Very muhibbah. Ade je activity derang buat ramai2.. Al maklumlah, kat KL ape je yang ada~ hihuuu. Dak laki baju itam n baju belang2 tuh mempunyai suara emas dowwhhh

285

Dan malam tuh juga ade Celine Dion~ Memang sebijik lah~ hihi.. Untuk tengok banyak gambar lagik, sila ke FB saya. Ramai budak2 nih berbakat~ Sumer hebat-hebat belaka~ Seyes! Memang enjoy hang out ngn derang nih. The most memorable wekend kat Miri~ Thanks to everybody! Itulah activity di malam hari di Miri~

20 comments:

  1. Mesti skang suara tgh serak kan hehehe

    ReplyDelete
  2. gmbr yg mula2 tu, mcm nasi ayam penyet je...
    cume yg lainnye die letak ikan greng, bkn ayam greng penyet...hihkihkik...
    prnah try nasi ayam penyet? klu blum, cubelah... =)

    ReplyDelete
  3. Aah kan mcm nasik ayam penyet..fuh..layan kwn2 sambil bersantai..siyok woo...

    ReplyDelete
  4. ad3ck :

    malam tuh aku tak bnyk sumbangkan lagu...hihi..just enjoy the show..so suara maintain~

    ReplyDelete
  5. Anonymous:

    hehhe..yer ke..nnti kene gi try lah ayam penyet..org ckp kt johor sedap..ok..i'll try that soon..

    ReplyDelete
  6. aaapit:

    Nasik Lalapan nih bau sambal belacan dia paling top~!! hihi..

    okeh...i'll try that soon~

    ReplyDelete
  7. seumur hidup tak pernah g karok~
    ;)

    ReplyDelete
  8. ade org lg jauh pitya..bintulu n kerteh ;p hehe. nway congratz 2 both even xtau diorg dh kawen ;)

    ReplyDelete
  9. ala...ko mkn nsi mcm ayam penyet je...ko try mkn ayam kne lenyek..lg sedap

    ReplyDelete
  10. abang hafizd...mmg pun kt johor yg sedap mkn nasi ayam penyet ni...try la...
    kte tau pn bile dh study sini...b4 ni tak prnah dngr pn...hikhihkhikh... =p

    ReplyDelete
  11. Haji Farid:

    ko dah terai ker nasi ayam lenyek kat Jb tuh??? kim salam sama Reen yer~ bila lagi nihhhh~

    ReplyDelete
  12. Adik Anonymous :

    hmm..tuh la..dah ramai kawn2 kat opis suh try nasik Ayam penyek nih..tpi ari tuh ade course lah, so tak dapt attend meeting kt JB..kalo gi sane next time bley ler adik bwk gi makan yer..

    kat KL pon ade..tp tak surelah bley lawan ke tak kat johor tuh~

    ReplyDelete
  13. ko blom dgr lagi sore emas aku...
    hohoho~
    sekian terima kaseh...

    p/s: aku cam ader ura2 nak men bowling ngn korg sme...hrrmm...

    ReplyDelete
  14. eh, yeke kt KL pn ada? tak prnah jmpa pn slama adik duk KL...hehehe.... =p
    boleh, boleh....nnt dtg johor, inform la...leh adik bwk round2 johor ni... =)

    ReplyDelete
  15. Anonymous:

    kat Ampang point ade, my fwen rekomen suh gih last ramadhan..huhu

    insyaAllah, ade rezeki smpi ler johor..cmne nk contact adik nih nnti??

    ReplyDelete
  16. Nadhirah:

    hoho..rupe-rupenye ko pon bersuara emas~ hoho...apa lagik..lawan ngn yana lah~ hihi..

    set..biler nk maen bowling jejomss...aku pon dah lama tak maen..

    kita maen kat alamanda ke, mines pon ok~ hoho..set jer tarikh..

    ReplyDelete
  17. ampang point? ader ek...slalu jln2 situ, tak pasan la plak...hehehehhe...

    ok2...nnt contact la if abg hafizd dtg johor...this is my email --> lilyhakim_86@hotmail.com

    regards,
    Lily

    ReplyDelete
  18. ohhh pitya,
    kalau kat mines & alamanda tu mmg terbaek..
    sbb dekat ngn umah aku...
    nnti aku bincang2kan ngn ilyanalicious ngn hapdet ko :)

    ReplyDelete
  19. Lily:

    orait..thanks for the info..nnti contact2 via email yer

    ReplyDelete
  20. Nadhirah:

    dat's y la aku pilih situ sebab dekat ngn umh ko~ hoho..nnti hapdet...btw kene discuss gak sebab aku ade site visit kerteh n offshore n training this coming2 week~ hoho

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)