Wednesday, September 23, 2009

Raya mode~ Syawal 1430H

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Hari nih dah masuk raya ke-4 beraya. Cepat betol lah kan? Penangan nk tunggu raya punyalah lama. Tup tup dah abes dah pon raya. This is the most happening raya I ever had~ hoho..Mau tak nyer, beraya sakan tak hengat apa dah. Teringin nak pegi mana2, zzzuuupppp trus pegi. Takde plan dah.. Lagipon, adik-adik aku balik awal beraya semua kat kampung, so memang pecah rumah lahh gamat suasana~

Tambah-tambah plak aku ada baby D80 and baby Whitty, super meriah lagik. Pastuh, kasi duit raya & usik budak2 pon best gak~!!  Hari nih plak nk gi kenduri kawen, dah berderet-deret kad invitation menunggu tuh.Tengok dalam FB, ada yang dah start balik ke KL, keje katenye. Selamat bekeje! ngeh ngeh..

Okes, enjoy the pix.Roll on your mouse on the pix see the description~

With adik-adik

satu family naa

Mama & Abah

Hugged~!

Outdoor plak

Kuzin2..

P/s: Hari nih tengah mood merajuk dengan seseorang~ =(

7 comments:

  1. Sama-sama sibuk kita ni noh.. tenet sini slow tu yg susah sikit nak online. hari ni ja gagahkan diri hehehe.. bila balik KL? Kak Iza ahad baru balik hoho syok syok.. tapi rasa macam sat sangat cuti 2minggu ni.

    ReplyDelete
  2. big family..
    mesti best...
    apetah lagi tahun ni raya sbg org bekerja
    tentu diferent kan?

    ReplyDelete
  3. Kak Iza:

    hhee,,sama-sama sibuk lah..saya online time2 nk tido dah..pastu biar je lappy smpi off sendrik atas katil tuh..hihi..

    kann..rasa macam sat sngt..dah jumaat pon esok..aiyaarkk..

    slmat hari raya yer

    ReplyDelete
  4. intan izani:

    tuh belom ada yang kawin..kalo dah kwin, mesti ada yg balik umah mertua..hoho..

    so, skng nih, make sure sumer balik n bergambar ramai2..the moment just come once kan??

    hehe..

    selamat hari raya~@@

    ReplyDelete
  5. ::: askm hafidz.. [huhu] mmg bila raya mestilaa
    ::: sonok giler.. jumpa mak ayah, adik beradik
    ::: sepupu sepapat, anak buah & kawan2 lama..
    ::: mmg best.. tengok dari potret keluarga bro
    ::: nih, mmg besar yee famili bro nih.. yg kecik
    ::: baju hijau tuh mesti anak2 buah.. amboiii
    ::: happy ajer tengok [huhu] mmg tema kaler hijau
    ::: & earth tone baju raya famili bro nih kecuali
    ::: abang pakai baju merah menyala tuh [huhuhu]..
    ::: orang jerantut rupa2nyer.. tu ler terlupa nak
    ::: sebut area tengah pahang tuh.. saya penah pi
    ::: jerantut, solat jamak zuhur-asar kat masjid
    ::: atas bukit tuh.. masa tuh ada kem alam
    ::: sekitar di lanchang.. saya tinggal dekat2 dgn
    ::: pelabuhan johor [huhu]..

    ~ selamat hari raya bro!

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)