Friday, September 4, 2009

Cahaya Kasih

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

First of all, title takdo kene mengena ngn citer Nur Kasih TV3 tuh.Just a title~ So, sape2 yang frust sila amik susur keluar di hadapan.

Entry lepas aku ado mention homesick kan. Tambah2 bila dok tgk2 gambo dalam lappy aku nih. Si baby Shahirah~ Tiap2 kali aku balik jer, die macam dah makin besar. Alahaii, cepat sungguh. Nanti dah besar, dah bley cakap, dah bley jalan + pandai carik geng sendirik maka abeslah aku takde kawan. Ngeh ngeh..

Hari nih berbuka puasa kat Restoran Sri Melayu Jalan Conlay, sponsored by Dayang Enterprise Sdn Bhd. Thanks yer~! Ramai lah dak2 opis bawak keluarga masing2 termasuklah Kak Linda. Anak beliau tersangatlah chumel. Faiz namenyer..Cute dan jugak active.Nti nak suh Kak Linda bawak datang opis lah si Faiz tuh.

Aku tak penah lagi beli apa2 kat si baby nih, sila cadangkan kat aku nk beli apa untuk si baby nih plus ada lagi2 baby2 yg lagi muda dari die kat umah kazen berdekatan~ Your suggestion is urgently needed~!! Tq

Tepuk amai-amai.. Putih betol la si baby nihh Tengah tengok ayam2 jinak kat tepi umah~ Ceewwaaaahh~

P/s: Mission mencari baju raya akan bermula~ hehe

13 comments:

  1. oh..sila beli baju yg sgt comel utk die deh~~

    baru la padan~~

    baju bunga ropol2 sket..hehe

    ReplyDelete
  2. messyremo:
    hahah..mentang2 baju die ade ropol2...hihi

    tp baju kt atas tuh sgt la seksi sb gantung kt leher je n terdedah kt blkng~ hoho..macam2 la design skng kan?

    nnti la aku cari baju untuk si kecil tuh..thanks ya

    ReplyDelete
  3. intan izani:

    hehe..bagus2..ok..noted. thanks yer

    ReplyDelete
  4. aah.bli bj rayeee (bj kurung/kebaye yg chomelll) n bg duit raye byk sket ;p msti die ske! hahaha. nanti die besau die cr bopren hbs la die tglkn hang pitya ;p

    ReplyDelete
  5. cikpingu:

    hihi..budok2 memang chumel..kalo orang dewasa LAWA or HENSEM ~ kannn???

    ReplyDelete
  6. beli baju yg chomey complete set ngan kasut dan hair band... hmmm sgt la chomey

    ReplyDelete
  7. Mrs Li - Faeeza Yusoff:

    hihuuuu~ sempat tgk baju2 ala omputeh style jahhh...
    duit raya sama rata sumer..hihi

    tuh la..nnti boipren dia bley tgk kt blog nih..perjalanan hdup beliau..ngeh ngeh


    p/s: the word boipren i likkeee~


    en_me:

    wah2..jelita plak...hoho

    ReplyDelete
  8. NiSa:

    hmm..thanks for your suggestion~

    ReplyDelete
  9. hurm
    belikan dia
    winnie the pooh (arghh comelnyer)
    teddy bear ke (nak peluk..nak peluk)

    soklan seterusnya

    "bila lak nk khwin ni...?"

    ReplyDelete
  10. The baby is juz sooooo cuteeeee...hehe

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)