Tuesday, August 4, 2009

Trip to Ganu part I

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Jeng2, lama gilos tak hapdet blog since kt Terengganu. Aku dah sempat balik kampung pon direct dari Terengganu after that. Memang baby Whitty nih dipaksa la berjalan tanpa henti direct Ganu-Kedah.hihi

Back to the story. Bertolak kol 1pm petang ahad, fetch Micha kt LRT Gombak then shoot direct ke KT. Ikuti gamba2 kat bawah. Eh, before that lupa nak bagitau yang aku gi sana sebab attend training. Bukan gi suka2. Penat nak menjawab ngn admin mase nak g course Welding Technology nih..

Just roll over your mouse on the pic eh.

Baby Whitty kat

KT  Banyak jmpa masjid mase on the way

Receptionist kt Felda Residence

Kerabu Mangga

Tak ingat la plak~

Ketam Goreng Telur Masin

Udang Goreng Butter

Nama restoran tuh      

P/s: Actually, aku hapdet blog dengan separuh hati jer. isk2..sekadar melepas batuk di tangga~ hoho

3 comments:

  1. lor, jangan batuk batuk apatah lagi di tangga. nanti orang suspek penyebar virus huhu..

    p/s: sib baik kak iza tak marah2 kat orang hotel tu, ada hikmah disebaliknya :D

    ReplyDelete
  2. Kak Iza:
    hiiii.sebab takdo idea camno nk post..nk edit2 jadi collage pon mlas pulok mouse takdo..hihi

    maen belasah je le

    ReplyDelete
  3. mne view dari tingkap felda residence?

    aku mau tengok,walaupun tak pernah tido sne~~huhu

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)