Wednesday, August 26, 2009

Tag di bulan puasa~

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Bangun je sahur, check blog. Tup tup kena tag la plak oleh si Messyremo yang popular dgn BK tuh~ Tag nye berbunyik seperti di bawah:

  • Anda rasa anda HOT~?
  • Upload gambo2 kesayangan anda
  • Kenapa anda suka gambo ini?
  • Last time tinggal posa
  • Lagu terakhir anda dengar
  • Apa anda sedang buat masa tulih tag nih?
  • Selain dari nama anda sendirik,anda suka dipanggil nama apa?
  • Tag lagi 6 2 orang dengan rasa gumbira~

So, mari menjawab tag nih yer~

1) Definisi hot~ Hot fm kot. Contoh ayat “Aku HOT betol la dengan Celcom Broadband nih bila malam2, asyik takleh connect jer”

Aku dan kembar~2) Sebab nih lah gambo dalam simpanan aku dan family sebab abes diserang anai-anai durjana. huhu Pahtu, aku sangat jeles ngn baby2 sekarang sebab kamera berlambak2..main snap jer tak macam dolu2..

3) Tinggal tak penah, tapi tak sure la plak puasa aku sempurna disisi Ilahi~

4) Lagu terakhir? Hmm zikir hijjaz yang masa iklan kat TV3 tuh. Terngiang2 lagik nih. Pastu lagu OST citer Iftitah tuh yang baru je abes..hehe

5) Hmm, aku tengok citer IFTITAH and layan iklan2 berunsur ke’ramadhanan’ kat TV3

6) Tengku Hafizd. fullstop~ =)

7) Aku nak tag Ilyana (yang sedang belayar kat offshore tuh)and Nadhirah(yang suka sopping~!!)~

P/s: Sebut pasal posa, dah nak dekat seminggu kan~ How fast time fly kan?

11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. zaman dulu takde kamera digital
    zaman sekarang sikit2 snap
    buruk je delete
    dulu, gambar buruk pun simpan
    hehe

    ReplyDelete
  3. tengku rupenye~~

    mne satu gmbr ko...hehe

    ReplyDelete
  4. waa gambar penuh nostalgia tuu :)

    p/s:kalo nak kena ler penuhi syarat ..kena email nama, address, no phone dan saiz huhu

    ReplyDelete
  5. ad3ck:

    cuba la teka~ hihi

    tak dapt lg?

    hehe..yang kanan tuh ler

    ReplyDelete
  6. Intan Izani:

    tuh la pasal.kalo la ade machine back to the future..hehe

    ReplyDelete
  7. ::: askm hafidz wasssuupp? [huhu] nampaknyer bro
    ::: pon byk kali gak kena tag yee.. penat jugak
    ::: kalo tiap2 hari/bulan ada soalan tag.. [hehe]
    ::: kalo boleh jawab dlm email ok sikit [hahaha]
    ::: setuju juga baby2 skrg sumer dah ada, kamera
    ::: & videocam melambak.. boleh rakam masuk pen
    ::: drive ajer, takderler kena makan anai2 [huhu]
    ::: bila kita sekolah dulu, rasa lama tul masa
    ::: berlalu, upsr, srp, spm byk tul exam byk tul
    ::: nak study.. bila kita keje & makin meningkat
    ::: usia [esp. 30an] lagilaa rasa cepat tul masa
    ::: berlalu.. scary.. [hehe] [re]: yep saya guna
    ::: kamera snapshot 7.2mb tu ajer, hp skrg pon
    ::: dah sampai 8mb.. saya tak minat kamera besar
    ::: dslr tu sbb saya byk ke sana sini, nak bawa
    ::: dslr mmg sukar sikit.. lagipon bukan saya
    ::: ambik gambar setiap saat/minit.. sekadar utk
    ::: simpan kenangan, itulah tujuan utama saya
    ::: beli.. sayang, dulu2 panjat gunung, satupon
    ::: takder gambar.. dah ada kamera, dah tak
    ::: panjat plak sbb dah tua dah [haha] tak larat

    ~ selamat berpuasa hafidz!!! :D

    ReplyDelete
  8. ::: ReActivate :::

    wah2..panjang lebar komen kamooo...
    heheh
    tuh la pasl kan..kenangan yang lalu sgt best

    salam puasa gak buat kamo

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)