Wednesday, August 12, 2009

Miss the Baby

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Dah makin besar si Baby Shahirah nih. Awal bulan ari tuh aku ade balik kampung selepas balik trening kat Terengganu, so sempat la melawat si baby bermata besar nih.hihi.

Sekarang dah tak mo jalan sendirik sebab dah puas kot berjalan since ‘Dapat Kaki’ awal2 dulu. Pantang je nampak orang, datang terkedek-kedek nak menempek suh dukung. Very the suuuwweeetttt.

Pastu, dah bley ajuk orang cakap. Mase aku dukung and bawak die kat Baby Whitty, die suka tengok bunga flip-flop tuh. Pastu, aku sebut la bunga. Die pon dengan excited ikot ‘Munga’. Haha…pastu dok ulang2 sambil mata tak lekang-lekang tengok bunga flip-flop tuh.

Seperti biasa, please roll on your mouse on the picture to see the caption.

Excited plak amik gmbosmileeetak tengok camera pulokceewaaahhhh bergaya betol cium sket...ccaaaakkkk!!!

6 comments:

  1. comeyyyy nyaaaa..
    samalah kita yer, suka sangat layan budak2 besar tuu..sebab suweeett :D

    ReplyDelete
  2. messyremo:
    yupss..memang chumel kan??

    kak Iza:
    hehe..macam nak balik kg je tgk die..ade video tp tak leh nk upload..kene upload kt utube dlu lah..

    ReplyDelete
  3. comey.....kem salam kat baby k....kata untie dalia kem slaam...:)

    ReplyDelete
  4. en_me:
    hihi..rindu sgt2..

    Dalia:
    ok..baiklah auntie dalia

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)