Saturday, July 11, 2009

Bersawang

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Selamat berhujung minggu sumer. Teramat lah bosan bila dok lepak kt rumah je wekend nih. Hihi.. Lately nih jarang giler aku hapdet blog. Sibuk sangat kot. Eh, tapi reason paling mantap – Celcom Broadband SENGAL~!! Sumpah sangat la sengal! Hangin dah aku. Bayar bil bulan2 for sakit hati jer..

Dah busan2 wekeend neh, memang fikiran ku melayang ke Labuan la which dah hampir 2 bulan aku tinggalkan pulau itu. Weekend memang la keje, tapi petang weekend tu ade aktiviti2 yang dapat menenangkan fikiran. Such as lepak2 kat Layangan sambil makan goreng pisang dan minum air kelapa bersama teman-teman – Sayuthy, Ilyana, Faizul, Cik Selamat, Cik Alias and Shamani.

Semalam, aku round2 KL bersama ex-roomate a.k.a housemate. Si Farid balik untuk ACD assessment dari Teluk Ramunia. So sempat la kuar makan2 and outing smpi kol2 pagi~!!

Memancing kt pantai depan Tiara Hotel~

6 comments:

  1. kak iza punya CB pun tengah sengal ni huhuhu...
    nyam nyam..makan makan makan :D

    ReplyDelete
  2. Kak Iza:
    huhu..sambil mkn tuh komen blog saya..hihi..wah2..simpan sket cucuq chempedak tuh...slamat bercuti yer Kak Iza

    ReplyDelete
  3. pancing ape tu bro..

    pancing ikan ke awek..lalala

    ReplyDelete
  4. messyremo:
    heheh..pancing ikan la..hihi..tapi tak dapat pon..dah ler tengahari terikk..mmg tak dpt ler ikan..

    pastu trus g shopping kt UK, pancing aweks Labuan plak.. :)

    ReplyDelete
  5. awat muka hng bekerut sgt pit? mcm confuse je tu. hehe..

    ReplyDelete
  6. Ilyana:
    haha..berkerut sebab tahan panas terik labuan tuh haa~ hihi

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)