Tuesday, June 2, 2009

Housemate

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Meh tengok dulu jejaka2 hensem dibawah ini. Taken already rasenye~ Ngeh ngeh

Alang, Kurik, aku & FaridFyi, gambo kat atas nih diamik awal bulan 5 yang lepas. Time tuh aku baru je sampi dari Labuan. Farid plak balik dari Ramunia sebab nk interview confirmation kat KLCC. Kurik plak memang dah blah dari Labuan 2 minggu awal dari aku sebab kene attach kat project laen plak. Alang je la penunggu setia kat umah nih sebab di g offshore 2 minggu, then lepak 2 minggu kt umh je..

Umah kitaorang neh macam hotel transit je~!!

Itu awal bulan lepas, semua ada. Last week, aku sorng2 jek kt umah neh dan hari nih plak Alang baru balik dari Miri. Kurik selalu hilang gi wat biz. For time being, aku memang setia kat umah la sebab project belom award. Just jalan2 g meting je kot sehari dua kat mana2 ikot bos.

So, sape2 nak offer diri jadi weekend maid, bley ler bagitau sbb kitaong malas nak kemas umah sebab tak cukup geng~~ Ngeh ngeh

9 comments:

  1. oo ingatkan iklan housemate..rupa2nya dah ada sign "sudah ditempah" :p

    ReplyDelete
  2. Ingatkan iklan housemate..rupa2nya dah ada sticker "sudah di tempah" :p

    ReplyDelete
  3. WAHHHH!!! TAKEN!!
    Siapa kah? mueheheheee.
    xmo share ke? heheee..

    ReplyDelete
  4. ohhh...
    aku bukanler nak promote diri sendiri...
    tp aku bley jadi weekend maid. aku sgt hebat dlm kemas mengemas neh. asalkan ko byr dlm RM 100 / hr dah la. hehe~ :p

    ReplyDelete
  5. wah...ensem tul mamat yg duduk posing paling kanan tu...
    haha...mmg confirm taken already...
    pekya, ko edit la skli ms tu lpak jp before g makan kt luar...gathering tu...

    ReplyDelete
  6. Kak Iza:

    haha..yerp..sudah ditempah untuk wat kenduri~!

    Lun:

    uiii...aku mana ade gemok...Lun kot gemuk..heheh

    Ilyana:

    sharing is caring.. hihi.. nk dgr ke? kene dtg umh aku ler dgr sharing session one by one.. pastu ko masak la soto...hehe..ko kan terrer masak.. umh kite dekat jek.. =P

    Nadhirah:

    wah..itu sudah sama elaun di labuan.. hehe.sama rate ngn si sayut tuh~ boley2.. tp aku byr installment la yer..boley? approved!

    so ko bley dtg next 2 week..sb wekend neh aku balik kg~!! hoho

    Haji Farid:

    Eh tuan Haji Farid.. MFRS~~ hoho..bila g haji nih?? bagus2..muda2 dah ade title haji...

    gambo mano tuh? tarikh bler?

    ReplyDelete
  7. biasanyerr, 'taken' but 'available' tewww.. ahaks

    ReplyDelete
  8. biasa la pitya
    maid ko paling kerap semestinya aku
    tp aku tak penah kemas ape pun
    haha

    jumpa lagi dalam masa terdekat
    hehe

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)