Saturday, June 6, 2009

Akad Nikah

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Hmm rasanye rugi plak tak amik cuti Isnin depan. You want to know why? Bukan sebab tajuk diatas. Sebab nya aku kene temankan si Boolah gi photoshot orng kawin esok. Then macam tak cukup je quality time with my family. Referring to the title of this entry, sumpah aku tak kenal sapa nama pengantin tuh. I am just a follower.

Pagi tadi, lepas hilang dari mamai bangun tido selepas semalaman dalam bas tak tido properly, Boolah datang umah aku. Then die invite aku join amik gambo Akad Nikah kat Masjid Taman Nilam, Sungai Petani. Aku pon tak lepaskan peluang neh. Lepas asar baru gerak gi sana and sesat sepam dua. Hoho

Dah sampi kat sana, Boolah kenalkan aku dengan Saiful Nang~ eh salah2. Bukan Saiful nang.. Takdo kene mengena. Nama je sama. Akak die yang akad nikah hari nih. Die kasi aku pinjam lense yang kontot tuh - 50mm beb. Bokkkkeeehhh abessss~!!

Gambo2 dibawah diamik gune lense itu lah. Aperture 1.8~!! hoho. Suke giler~ Hehe.. Ok, kembali ke topik durian plak, aku dah jamah pon 2 ulas lepas jumaat td and trus muak. hehe..Tapi memang lepas la gian nk mkn durian. Tapi yang paling best skalik, ada Sambal Udang Petai!!! Terus aku tambah nasik time lunch hari nih.. Sedap~

Tuh yang best balik kampung kan???

Pitya here~

Bro Saiful Boolah Si Budok Chumel D80-Akad-Taman Nilam Aiman~ Ehem ehem Sarung cincinD80 through C902

7 comments:

  1. gulp!
    ngat pitya yg nikah.
    =p
    bile weih?

    ReplyDelete
  2. Lun:

    gulp dua kali gak..hehe..
    tajuk entry sgt la confusing kan..
    hehe..apa lgi, pitya tunggu Lun dulu lah..
    kan lun dah ada calon..hehe

    ReplyDelete
  3. amboi dan lagi mem-bo-ke-h tuh..huhu jeles jeles. Comeynya budak kecik tu.
    Aih syok nya balik kampung. Kalau tak kerana nak terbang dalam minggu depan dah tentu kak iza balik kedah jugak huhuhu

    ReplyDelete
  4. Kak Iza:

    Heheh...tu la psal..sok ptg dah nk gerak balik KL..kejup sgt rasenye..huhu..dah ler kenduri kendara banyak skng...huhu

    akak nk fly ke mne??

    ReplyDelete
  5. bestnye 50mm. bilalah aku nak ada 50mm ni haha adehhh

    ReplyDelete
  6. bestnyerr kalo dapat lense kontot itteww kannns..

    ReplyDelete
  7. Jazlin:

    hehe..yups..best kan.. tpe2, agak murah lense nih..tak mencecah ribuan ringgit..hehe..

    next wish list before aidilfitri..!!

    en_me:

    kalo orng kasi freee lagi best kan en_me ituu...hoho

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)