Monday, May 11, 2009

Jalan-jalan kampung #1

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Setelah beberapa hari di kampung tercinta, dapat berjumpa sanak saudara. Perasaan sangat best lah. Gambo2 dibawah sempat aku amik semasa melawat grandma aku. Apa lagik, menjadi photographer professional kepada budak2 neh la. Sangat la susah nk kasi instruction suh posing maut2..haih..

Apa yang penting, aku dapat snap banyak gmbo2 derang as well as alam sekitar kampung aku. Such a very great time. Hopefully, before raya aku akan gather rmai2 kazen2 and snap family pix untuk wat album family turun temurun..Maka aku harus mendapatkan dengan kadar segera SB600/800 or 900... Ngeh ngeh.

As usual, please roll over your little tinny mouse on the pix to see description, TQ~

Lompat la tinggi2Tak masuk frame la plak..haihhh Si budak photogenic... sumer gmbo Aidil nih menjadi.. Barisan kazen yang kecik2.. 2 dari kanan my lovely little brotherThis one Shahira si mata besaaarrrr...udah bley jalan...

6 comments:

  1. best btul bleh balik kampung..aku tinggal 4 minggu je lg..hehe

    ReplyDelete
  2. salammm fizd, sonoknyerr dok kat kampung kannns..

    ReplyDelete
  3. Harith:
    aah..mmg best..ko pon study elok2..gudluck final~!!

    ReplyDelete
  4. musti suke budak2 kan!

    cantek gambar2 tuh semua! ceria jer!

    ReplyDelete
  5. en_me:

    yer en_me..sronooot sgt2...hihi =p

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)