Saturday, May 2, 2009

Back from offshore

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Selamat bersua kembali. Since turun dari offshore last 3 days, malas giler nk hapdet blog plus sedih plak nk kene demob g project laen. Memang tak akan berjumpa dah team2 project nih sebab derang kat bangunan laen. Hmmm

Si Yon nih dah beria-ria suh hapdet blog. Terpaksa la hapdet secara brief je. Memang dah ada plan nk citer pengalaman kat offshore selama lebey kurang 10hari. Tak pijak tanah tuh~!! haha. Thanks to everybody at offshore tuhh.

For time being, just enjoy the picture (credit to Ilyana). Tomorrow is my last day in Labuan and hopefully I’ll be back in future. Keje elok2 yer Cik Sayut yut. Aku pon dah start missing hometown gak..

Happy Labour Day~!!

DD3 + Bokor Bravo + Flamingo

6 comments:

  1. alahai pakcik. pehal gambar selai je? ko kna buat day-to-day nye entri tau. ehe~

    walaupon kau dah pindah ke pojek lain, seperti kata pantun neh "kalau ada sumur diladang, bley hamba menumpang mandi, kalau ada umur yg panjang, bley kite berjumpe lagi" insyaAllah, lg2 biler keje company same.

    ReplyDelete
  2. salammms bro.. welkam back

    nangka nk jadi cempedak, gedik gedik si yon me sudah namfakkk.. ekeke

    ReplyDelete
  3. Nadirah:

    haha..nnti la aku post... tgh kalut packing up neh..hihi

    en_me:

    baru nampak ke en_me...heheh

    ReplyDelete
  4. ewah2 en_me..suda namfakk kegedikanss kite plak
    x nampak kegedikan en_me ke? ihiks~!
    gurau2an aje en_me ya.. :)

    ReplyDelete
  5. lamanya tak jejak tanah... kalah mak lampir huhuhu

    ReplyDelete
  6. Yon:

    amboi..menyalahgunakan komen page blog aku..muhahah

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)