Monday, April 20, 2009

Seafood

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Esok dah nak g offshore. Flight Labuan-Miri penoh plak. Tunggu je le flight esok.Abes kelam aku hari neh sebab flight takdo.Nasib baek flight bos dr KL-Miri pon penoh gak hari nih. So postpone keesokan harinya.

Hopefully, gambo2 seafud kat bawah neh dapat bagi sweet memory kat aku di Labuan neh. Sgat2 heaven~!!

Hmm, semalam 19hb genap setahun aku di'interbiew PETRONAS mase kat UTP last year. Hampir terlupa plak. Kejup betol kan~

Btw, hari neh terSANGATlah sengal! dok belek2 entry lama neh, kelakar sebab entry itu ditulis bulan April jugak. Bila dah sengal, rasa nak makan kuda pon ada~!

19dec08 028 19dec08 029 C902-19-04-09 205 19dec08 043

P/s: Aku tak tau apa nama masakan seafud kt atas neh. Eye-candy je lah eh~

5 comments:

  1. huhu agaknya mmg bulan april ni bulan sengal kot..samalah akak kat sini..

    huh tetiba terasa lapor tahap paling gaban tgk gmbr2 tu...ayoooooo

    ReplyDelete
  2. wow weee sungguh sedap nampaknya ikang ikang ittuew :D

    ReplyDelete
  3. Kak Suhada & Kak Iza:

    haha. ye le kot eh..april fool~!!

    mkanan tuh sgt sedaappp~! best2

    ReplyDelete
  4. sedap tu..teliuq aku dibuatnya..hang kena wak balik kedah sama weh...sian memba²

    ReplyDelete
  5. Azriey:

    hehe..mmg sedaaaap..kalo bawk balik kedah..mau basi...lagi la tak sedaapp..better kita wat bBq rmai2

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)