Tuesday, April 21, 2009

Offshore

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Just nak inform, pagi2 sok neh kol 5am aku nak g offshore kt SKO. MAS Wing tadi mendarat kol 8.45PM dari Labuan ke Miri. Sekarang tengah baring kat atas katil Imperial Miri. Semoga aku tak pening lalat sok nek Floating hotel ala2 Star Cruise tuh.

So bersemadilah blog neh sebentar tanpa pemiliknye. Tentatively from 22 April – 28 April 2009, Sarawak water, platform BOKOR. Tinggal la anak tupai sekor kat Labuan yard handle shipment. All the best~!! Nanti jumpe kat offshore yer Sayuthy. Cepat2 la naek offshore, bley ajar aku bab piping kat platform nuh plak.Bulan depan  dah tak jumpa lagik kalian..

senyum-sokmoKepada pembaca blog yang setia, jangan la berjauhan plak dengan blog ini yer. Gaya tulisan ala-ala en_me yang buat entry dikala hujung minggu ittuuu~! ekeke.

8 comments:

  1. bestnye bro pegi offshore.aku ngidam je la.
    anyway,kapal kaler oren kat belakang tu cam kenal je.

    ReplyDelete
  2. Ohh...selamat ye! hope you learn a lot this time around. :)

    ReplyDelete
  3. skali pndang cam ko
    2 kali pandang cam org lain...
    ko nmpk lain sgt~
    different

    ReplyDelete
  4. Tajul:

    Hmm..offshore best kalo kapal/platform lengkap ngn internet~!! haha

    kapal tuh milik tanjung kot kalo tak silap..hehe

    Hopefully one day ko akan sampai gak nek platform..

    ReplyDelete
  5. Nad:

    thanks nad. I did learn a lot in less than 10 days.. hmm, for me i need to learn more in order to equip myself with everything that i required to success in future

    btw, special thank to BPMT and inspectors.. I enjoy myself so much while having my exposure in this project. Too much lesson learn..hehe

    ReplyDelete
  6. o0~
    baju kuning tuh..macam pekerja MLNG dah...kat maner yer?? bintulu ker???

    ReplyDelete
  7. eh3, o0..miri *tgk gambo teros nak cmnt^^*

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)