Thursday, March 26, 2009

Brother’s Corner

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Hari ni cuaca cerah dan langit kelihatan berawan bak kepul2 kekabu. Petang plak hujan renyai2. Takde effect pon kt aku sebab aku tak de outdoor activity. Kelas plak seperti biasa, tapi getting lost sebab very deep and a lil bit complicated. But, seems ok to everybody since our instructor really helpful. Thanks to Alex!

Lepas tengok citer Spa-Q yang meletop-letop itu, sadis pon ade. Haiiiyoooo! Tak kuar bilik sebab melekat-melekit2 tengok citer tuh. SEPAKU betul la. Mula2 time tengok dolu2 rasa macam menyahsampah menyampah la plak. Dafi yang lembik ikot cakap bini, Melissa yang lurus dan Marlia yang vogue tuh. Lagik satu, Datin Sofiera yang nama sebenar Leha! Ini Leha mak..anak mak~!!! hahabrothers-corner

Malam nih dinner kat Brother’s Corner kt sebelah PERMATA neh jek. Lawa je tengok kedai makan nih. As usual, aku mmg skip nasik pada waktu malam seboleynya la.. so aku order Koeyteow Kung-fu. Boley tahan la. In short – tak sedap! Pastu order la Tauhu Bakar kat gerai kecik sebelah tuh. Yang nih sedap! hehe

Sok last day training.. Kene revise everything before balik nih.. Kalo tak rugi~

tauhubakar

4 comments:

  1. wow..best btul tgk gambar..bakar k stim?

    ReplyDelete
  2. eh..bakar rupenya..hahaha cam ne bleh miss baca plak..hahaha

    ReplyDelete
  3. sodapnyerr tauhu bakar tewww..

    ReplyDelete
  4. harith:

    haha...tuh la..maen komen jek..

    en_me:

    yerp..sedap compare tuh koeyteow kung-fu tuh

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)