Saturday, February 7, 2009

Jom ke KK!

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Kota Kinabalu

Helo2.. sok pagi, eh salah2...pagi ni aku bersama teman2 di Labuan akan ke KK for second visit.Ngeh ngeh. Nak g melawat One Borneo yang besar gedabak tuh and nak g jalan2 lebey jauh lagik dari pre-visit last CNY. Ok, got to sleep ASAP.

P/s: Semalam aku kene tindih dek something. Memang penat giler. Tapi lepas Google, aku jadi confius. Sile la Google " Kene Tindih".

11 comments:

  1. gi larr kundasang.. best sioottt..

    hi abang hafiz tewww, salamms dr me dikejauhannnns.. (btw, me ader kat pulau borneo gakkks nih.. ihihi)

    ReplyDelete
  2. da google. so ape konklusi? kena tindih dgn hantu or fenomena sleep paralysis. huhu. lun pn xtau

    ReplyDelete
  3. Boo-lah:

    yup..ko tak penah kene ke? huhu

    en_me:

    kundasang?? next trip kot sb 2hr je pegi. Nnti nk g island hoping..best superb kalo dapat jalan rmai2...destinasi budget!

    Kat Miri ke skng? hehe

    ReplyDelete
  4. Lun:

    Yup..I am also confuse bout that. Any other relevant information to be found?

    ReplyDelete
  5. Pernah sekali lalu kat kundasang masa muda2 dulu buat baktisiswa ...syok. Kak teringin nak panjat Kinabalu, harap2 ada peluang suatu hari nanti

    ReplyDelete
  6. Kak Iza:

    saya pon tak sempat panjat gak gunung kibalu tuh sb pegi kejup je..next time kot..

    lpas ni dah ade plan nk wat Island Hoping kat pulau2 area KK..huhu

    ReplyDelete
  7. wah besnye.. At the end of this year kot baru dapat singgah Sabah. Tu pun kalau dekan kasik. Hehe.. Ada pertandingan Chemical Engineer kat UMS :)

    ReplyDelete
  8. bluecrystaldude:

    yerp..super duper best!

    make sure you go to pasa Filipino... gud luck!

    ReplyDelete
  9. nak kirim, nak kirim!

    err nak kirim apa ek? ;p.

    ReplyDelete
  10. pakcik...aku penah tgk national geographic pasal kna tindih nie. Kna tindih nie terjadi biler macam otak ko tersedar ditengah malam lah tp die semi sedar je, and otak ko tak de control over ko punye badan. So like, mata ko bukak tp badan ko x bley gerak and fikiran ko macam vague. Sbg manusia, kite perlukan explanation so depending where we are geographically, kalau kat malaysia kite kata kna tindih tp study nie found out that kat US derang rase cam nak kna culik ngn alien.

    X ingat la plak nama symptom nie scientifically. Tp cam tu la. This is the view from science, kalau tanye org tua mesti die ckp lain nye...

    ReplyDelete

Please leave your comment here =)